Shadow

WorkWave lanserer ServiceBot AI salgsteknologi – PCT

[ad_1]

HOLMDEL, NJ — WorkWave, en ledende leverandør av SaaS-programvareløsninger som støtter alle stadier av en tjenestebedrifts livssyklus, har annonsert lanseringen av ServiceBot, et salgsautomatiseringsverktøy som gjør e-handel enkel gjennom aktivert kunstig intelligens (AI). chatbot som bor på en bedrifts nettside. Tidligere kjent som Lawnbot, vil ServiceBot nå være tilgjengelig for alle servicenæringer, fra plenpleie til skadedyrkontroll til rengjøring og mer.

“Hos WorkWave har vi gitt et løfte om å fremme bransjene vi leder, og det betyr å fortsette å levere innovasjon som hjelper kundene våre å vinne og utkonkurrere sine konkurrenter – ServiceBot gjør det klart,” sa WorkWave-sjef David F. Giannetto. “ServiceBot er den første bruken av AI-teknologi innen WorkWave-plattformer og -løsninger og åpner døren på tvers av porteføljen for å inkorporere denne typen teknologi i andre områder som driver operasjonell effektivitet eller forbedrer kundeopplevelsen. Hundrevis av våre kunder bruker allerede ServiceBot for å generere nye potensielle kunder 24/7.”

ServiceBot demonstrerer styrken til WorkWaves forretningsmodell og dens nylige utvidelse til å lede flere bransjer, og bringer med seg større ressurser og hjelper Lawnbot med å utvikle seg til ServiceBot som nå kan støtte enhver hjemmeservicevirksomhet. ServiceBot automatiserer salgsprosessen og lar forbrukere kjøpe, planlegge og betale for tjenestebesøk direkte på nettsiden deres, gjennom menneskelige, AI-drevne interaksjoner. ServiceBot har blitt sømløst integrert i WorkWaves bransjeledende plattformer inkludert Real Green SA5 og blir for tiden integrert i PestPac, med ServMan og WinTeam som kommer snart.

Med ServiceBot kan kunder yte service til potensielle kunder når som helst. Som et one-stop, mobilvennlig, 24-timers salgsautomatiseringsverktøy, er ServiceBot i stand til å selge til kunder uansett hvor de er, når som helst.

Nøkkelfunksjonene til ServiceBot inkluderer:

  • Komplett merkevarebygging skreddersydd for individuelle virksomheter
  • Sanntidspristabeller for å sikre de mest nøyaktige tilbudene
  • Optimalisering for mobilbrukere
  • Trygg og sikker betalingsmottak
  • Et detaljert dashbord for å se alle salgs- og potensielle data i sanntid
  • Evne til å generere gode anmeldelser med ReviewBot
  • Muliggjør salg i 25 forskjellige tjenestekategorier

[ad_2]