Shadow

Omvendt skilt, falsk hær blir kvitt biler, LASG eier feil, Nigeria begynner montering av elbiler, forrige ukes nyheter

[ad_1]

Vendbare skilt, falske hærgeneral blir kvitt biler, LASG eier tilbakeslag, Nigeria for å begynne å montere elektriske biler innen 2023, forrige ukes nyheter.

Roterende skilt

Det nigerianske politiet og Federal Road Safety Corps (FRSC) har lovet å undersøke den nigerianske kilden tilpasset registrert skilt som roterer ved å trykke på en knappsom i James Bonds Aston Martin DB5 i Goldfinger.

I en populær video utgitt av politiet ble en Toyota Highlander SUV sett snurre på en eksisterende bilskilt for å avsløre en annen del av bilskiltet på den andre siden.

Det nigerianske politiet opplyser at hvert kjøretøy i Nigeria må være registrert og ha ett nummerskilt, ikke flere nummerskilt.

EFCC overleverer kjøretøy til svindelofre

EFCC overleverer hus, kjøretøy beslaglagt fra dømt falsk hærgeneral til Lagos-ofre - Autojosh

Lagos sonekommando til EFCC leverte en eiendommer i Lagos og kjøretøyer beslaglagt av den falske hærgeneralen til en Bamidele Saphiri Olusegun.

Den dømte, Balyarinwa Abiodun, stilte seg som en hærgeneral for å lure offeret for N266 500 000. Kjøretøyene som ble gitt til offeret inkluderer en Range Rover, en BMW 7-serie sedan, en Land Cruiser og en Toyota Hilux.

Nigeria skal begynne å montere elbiler innen 2023

FG signerer avtale med Japan og Israel om å produsere elbiler i Nigeria innen 2023 - Autojosh

Den nigerianske regjeringen signerte torsdag et Memorandum of Understanding med israelske og japanske selskaper om å begynne å montere elektriske og smarte biler innen 2023.

av National Science and Engineering Infrastructure Agency (NASENI) sa at domestiseringen av denne teknologien ville gjøre landet i stand til å produsere laget-i-Nigeria elektriske kjøretøy i nær fremtid.

Prosjektet skal bidra til å møte de mange utfordringene som påvirker transport- og miljøsektorene i Nigeria.

LASG eier feil over hele metropolen

Nummerskilt snur, falske hær blir kvitt biler, LASG eier feil, Nigeria begynner montering av elbiler, ukens siste nyheter - autojosh

Lagos State Parking Authority (LASPA) eier feil over hele metropolen, sier GM Lagos statlige parkeringsmyndighet (LASPA).

Hun tilbakeviser påstanden om å belaste en kunde N290 000 for parkering på eiendommen hennes, og legger til at LASPA bare utsteder etterspørselsvarsel for biler parkert i barrierer som rettmessig tilhører LASG.

[ad_2]