Shadow

Meget godt middel mot mit, morr, blåbukk og stripet borebille

Impregneringsmidlet Woodtox forhindrer sopp og råte samtidig som det undertrykker et vedkjedelig insektangrep som pågår. Dessuten forhindrer det ytterligere insektangrep. Eksperter på hussopp og skadedyrbekjempelse anbefaler dette som et alternativ til Mito og Protox.

Produsert i Bergen

Woodtox er utviklet av Bergensfirmaet Rentox, som har bred kompetanse på sopp- og råteskader, og er en av deres beste behandlinger. Norge godkjenner det også som et middel. Effekten på treborende insekter og sopp og råte er offentlig dokumentert. Det er noen fond som selges i Norge som ikke har denne godkjenningen.

Flere forskjellige kannestørrelser

Det er en 1-liters sprayflaske med håndpumpe tilgjengelig samt en 5-liters kanne og en 20-liters kanne.

Impregneringsmiddel godkjent for sprøyting på tre

Som et av få midler som er godkjent for sprøyting på tre av privatpersoner, er Woodtox generelt trygt å bruke ved bruk av verneutstyr som vernebriller, pustemasker, gummihansker og unngå hudkontakt.

middel mot treborende insekter Den inneholder spesifikke soppmidler bestemt av en ledende ekspert på Norges hussopp, samt et middel som bekjemper insekter. Nemlig permetrin. Siden Woodtox trenger inn i ubehandlet treverk, blir Permetrin utsatt for insekter, larver og egg. Et insekt dør når det er i kontakt med dette produktet.

Fordi midlet trenger godt inn i treverket, virker det også over tid, og forhindrer nye angrep før de begynner. Insekter vil heller ikke ønske å oppholde seg i områder der Woodtox er impregnert siden permetrin frastøter dem godt.


Kan overmales. Vanligvis kan du overmale tre etter ca en time siden det trekker godt inn i treet. Som et resultat kan du beskytte treverket enda mer, og vite at insekter inni vil dø, og det vil fortsette å virke i lang tid. Malingen vil også flasse av hvis den senere blir skadet.

Hvor får man tak i Woodtox?

Over disk kan du kjøpe Woodtox i mange norske butikker, men nett er det billigste alternativet. Ifølge forfatteren har Skadedyrproffen.no den beste prisen i Norge.