Shadow

Bregu integreres med Fleetio – Skadedyrkontrollteknologi

[ad_1]

BIRMINGHAM, Ala. – Coast, et finansteknologiselskap som tilbyr en Visa-flåte- og drivstoffkort- og kostnadsadministrasjonsplattform, kunngjør en ny integrasjon med Fleetio, en ledende programvare for flåtestyring.

Fleetio tilbyr intuitiv og intelligent programvare for å hjelpe flåter med å administrere operasjonene sine. Nå kan selskaper som driver flåter av alle størrelser låse opp kraftig operasjonell innsikt og bruke penger gjennom denne integrasjonen. Transaksjonelle drivstoffkostnadsdata fra Coast vil bli sømløst integrert i Fleetio-opplevelsen, noe som forenkler driften for administrasjonen og gir en bedre forståelse av drivstoffkostnadene deres.

“Vi er glade for å lansere vår første integrasjon med Fleetio, som deler et felles oppdrag: å forenkle flåteadministrasjonen og hjelpe bedrifter med å optimalisere flåtekostnadene sine, takket være moderne kundesentrerte programvareløsninger. Integrasjonen gir større innsyn i våre kunders drivstoffforbruk og effektiviserer flåteoperasjonene deres, sier Daniel Simon, administrerende direktør i Coast. “Coast blir enda kraftigere når den integreres i kundenes eksisterende verktøysett.”

Integrasjonen gjør at Coast drivstofftransaksjoner automatisk kan importeres til Fleetio så snart de er distribuert. Brukere kan analysere kjøretøyenes drivstofforbruk på et øyeblikk og få innsikt i hvordan drivstoff bidrar til flåtens totale kostnader. Med beregninger som miles per gallon eller kostnad per mile, kan selskaper optimalisere flåteutnyttelsen og drivstoffeffektiviteten for å redusere de totale eierkostnadene. I tillegg vil Fleetios kjøretøybeholdning daglig synkroniseres med Coasts utgiftsstyringsplattform, slik at brukerne kan spare tid ved å unngå manuell inntasting.

Fleetio-kunder som ønsker å bruke Coast vil kunne gå om bord i kjøretøy på få minutter, uavhengig av hvordan de tidligere har kjøpt drivstoff.

«Å legge til Coastal Fuel Card-integrasjonen i Fleetios voksende appkatalog åpner døren til flere muligheter rundt drivstoffinnsikt ettersom vi fortsetter å gi sømløs tilgang til flåtedata på ett sted. Ettersom drivstoff er en av de høyeste kostnadene for en flåte, er det viktig å ha et helhetlig syn på totalt drivstofforbruk for å forbedre flåtedriften for våre kunder, sier Matt Chapman, Product Partnerships Manager i Fleetio.

[ad_2]