Shadow

TIAA Bank Jaguar Field sitert for 129 brudd etter at døde gnagere ble funnet i konsesjonsstand

[ad_1]

TIAA Bank Field, hjemmebanen til Jacksonville Jaguars, ble anmeldt for mer enn 100 tillatelsesbrudd etter en inspeksjon av stadion under lagets kamp 6. november mot Las Vegas Raiders, ifølge Ben Becker fra Action News Jax.

Over 20 konsesjonsstander ble inspisert og inspektører fant 129 brudd, inkludert syv konsesjonsstander som opererer med utløpte lisenser. I tillegg fant etterforskerne to døde gnagere og 159 gnagerskitt.

Delaware North, som driver konsesjonene på TIAA Bank Field, sa i en uttalelse til Becker:

“Delaware North følger de høyeste standardene innen matservering og har strenge retningslinjer for å sikre overholdelse av alle gjeldende standarder og forskrifter for matsikkerhet.

Et team av helseinspektører brukte dagen den 6. november på å inspisere matserveringssteder under et direktesendt arrangement hvor mer enn 62 000 fans deltok. Våre ledere jobbet tett med helseinspektørene under besøket, og de fleste bruddene som ble funnet ble rettet umiddelbart eller innen 24 timer.

I tillegg jobber vi med å løse skrivefeilen som førte til manglende lisenser for to av våre konsesjonsstander. Andre steder som er oppført i rapporten som utløpte lisenser, var ikke i drift på tidspunktet for inspeksjonen.»

TIAA Bank Fields forvaltningsselskap, ASM Global, ga også ut en uttalelse som sa at de samarbeider med Delaware North og skadedyrbekjempelsesselskapet Terminix for å “umiddelbart rette opp alle brudd.”

“Helsen og sikkerheten til kundene i alle våre anlegg er fortsatt en toppprioritet. Enhver mangel på forpliktelse til disse standardene er uakseptabel,” sa ASM Global i en uttalelse.

Jaguarene er på bye-uke, men vil gå tilbake til kamp på TIAA Bank Field 27. november mot Baltimore Ravens. Etter det vil Jags arrangere to kamper til i Jacksonville denne sesongen.

[ad_2]