Shadow

Tag: gjarpërinjve

Udhëzuesi i plotë për parandalimin, trajtimin dhe kontrollin e gjarpërinjve në Singapor

Udhëzuesi i plotë për parandalimin, trajtimin dhe kontrollin e gjarpërinjve në Singapor

Hjem og hage
[ad_1] UNCODE.initRow(document.getElementById(“row-unique-81”)); Gjarpërinjtë janë një nga zvarranikët më të zakonshëm që mund të hasim në jetën tonë të përditshme. Pavarësisht se nuk kanë gjymtyrë, gjarpërinjtë mund të rrëshqasin me lëvizje të lëmuara dhe të shkathëta. Në Singapor, takimet me gjarpërinjtë nuk janë të rralla. Ka lajme të shpeshta për praninë e gjarpërinjve në Singapor. Gjarpërinjtë mbahen si kafshë shtëpiake nga njerëzit në pjesë të tjera të botës, por është e paligjshme të mbash gjarpërinj në Singapor. Megjithëse të apasionuarit pas gjarpërinjve mund t’i shohin kafshët e tyre tërheqëse, gjarpërinjtë mund të jenë të frikshëm për disa njerëz, veçanërisht ata që kanë pasur përvoja të këqija me gjarpërinjtë. Një nga arsyet që i bën njerëzit të kenë frikë nga gjar...