Shadow

Tag: dhomës

5 idetë më të mira të dekorimit të murit të dhomës së ngrënies që do t’ju lërë mendjen

5 idetë më të mira të dekorimit të murit të dhomës së ngrënies që do t’ju lërë mendjen

Hjem og hage
[ad_1] Çfarë do të ishte më mirë sesa të hani ushqimin tuaj në një dhomë ngrënieje me pamje të bukur? Vë bast se asgjë nuk e kalon kënaqësinë e të ngrënit në një vend të mirë. Në fund të fundit, kjo është arsyeja pse ne të gjithë vizitojmë kafene dhe restorante. Për ta bërë dhomën tuaj të ngrënies të gjallë, ne kemi disa ide të mrekullueshme për dekorimin e mureve të dhomës së ngrënies. Ide për dekorimin e mureve të dhomës së ngrënies Këto ide do t’ju bëjnë të dëshironi të hani në dhomën e ngrënies së shtëpisë tuaj sesa të dilni jashtë. Pra, le të fillojmë me një hyrje të shkurtër në dhomën e ngrënies. Çfarë është një dhomë ngrënie? Dhoma e ngrënies është dhoma ngjitur me kuzhinën dhe ka karrige të këndshme, një tavolinë shërbimi dhe nganjëherë kabinete. Është një hapësirë ​​për t...
80 ide komode minimaliste të dhomës së ndenjes për vitin 2022

80 ide komode minimaliste të dhomës së ndenjes për vitin 2022

Hjem og hage
[ad_1] Në artikull janë paraqitur 80 ide komode minimaliste të dhomës së ndenjes për vitin 2022 me imazhe Çfarë është dizajni i brendshëm minimalist apo dekorimi minimalist i shtëpisë? Sipas Wikipedia, “minimalisti në mënyrë bisedore i referohet çdo gjëje që është e lirë dhe e zhveshur në esencialin e saj”. Koncepti i minimalizmit në dizajnin dhe arkitekturën e brendshme shkon rreth e rrotull duke përdorur vetëm minimumin e nevojshëm, i cili në thelb kërkohet dhe duke e mbajtur kështu hapësirën pa rrëmujë dhe sa më të thjeshtë që të jetë e mundur. Ashtu si stili modern i dizajnit të brendshëm, stili minimalist i dizajnit të brendshëm fokusohet gjithashtu në paletën monokromatike të ngjyrave dhe linjat e thjeshta të qarta për t’u përdorur në idetë e dekorimit të shtëpisë. Në këtë artiku...