Shadow

Skadedyrkontroll i gang for å adressere rotter ved Elijah Smith Elementary – Yukon News

[ad_1]

Skadedyrkontroll er i gang for å behandle mus ved Elijah Smith Elementary

Skolen er fortsatt trygg og åpen, sier regjeringen

Yukon Department of Education fant mus på en Yukon barneskole, men sier at skolen er trygg og skadedyrbekjempelse er i gang.

Elijah Smith Elementary ble inspisert av regjeringens Environmental Health Services Department 18. oktober. Ifølge en talsmann for utdanningsavdelingen ble de informert om at det var trygt å holde skolen åpen. Talsmannen sa at en andre inspeksjon 24. oktober bemerket forbedringer siden forrige inspeksjon, men at de ikke spesifiserte hva disse forbedringene var innen nyhetsfristen.

Ifølge talspersonen styrker regjeringen sine vanlige skadedyrkontrolltjenester ved å etablere en tre måneders overvåkingskontrakt med skadedyrteknikere. De sa at skolen har blitt inspisert for å finne ut hvor mus kommer inn i bygningen og det er identifisert feller som er trygge for skolemiljøet.

Sammen med det skadedyrforebyggende arbeidet er skolen grundig rengjort og plassering av søppeldunkene er endret.

«Skoleansatte har møttes for å diskutere situasjonen og lære hvordan klasseromspraksis kan endres for å forhindre at rotter kommer inn i bygningen. Vi vil støtte personalet med disse tiltakene», skrev utdanningsavdelingens representant i en epost til Nyhetene.

“Vi vil fortsette å samarbeide med skolen og sørge for at familiene fortsetter å bli informert når vi tar opp denne saken.”

Kontakt Jim Elliot på [email protected]

utdanning

[ad_2]