Shadow

Pelican Pest Control er Baton Rouges nummer én skadedyrkontrollfirma

[ad_1]

Baton Rouge, LA – Det kan være et mareritt når skadedyr invaderer en bedrift eller hjem. Heldigvis er det ett selskap som har hjulpet innbyggere i Baton Rouge med å håndtere skadedyr i årevis – Pelikani Pest Control. av Baton Rouge Destroyer tilbyr gratis inspeksjoner slik at kundene kan få en ekspertuttalelse om den beste handlingen. Fordi Pelican Pest Control bruker produkter som er egnet for kjæledyr og barn, kan tjenestene nytes av alle i familien. Dessuten gjør dens konkurransedyktige priser tjenestene deres rimelige for alle. Så enten en kunde trenger maur-, mygg-, kakerlakk- eller gnagerkontroll, er Pelikani Pest Control der for å hjelpe.

«Å forstyrre rotter er ikke bare pinlig, det kan også være farlig. Rotter etterlater avføring som kan inneholde skadelige bakterier. I tillegg kan de korrodere ledninger og forurense matkilder. For å bli kvitt museproblemer er det viktig å ringe et profesjonelt skadedyrbekjempelsesfirma som Pelican Pest Control.» sa selskapets representant. Å finne ut mer om deres Baton Rouge-kontorbesøk nettsiden deres eller ring dem.

Maurens evne til å reprodusere seg raskt og deres potensial til å skade eiendom gjør dem til en av de mest uønskede skadedyrene. De kan komme inn i et hjem gjennom selv de minste sprekker og sprekker, og når de først er inne er de vanskelige å bli kvitt. Men Pelikani Pest Control har erfaring med å fjerne maur raskt og effektivt. av Skadedyrkontrolltjeneste selskapet bruker EPA-godkjente produkter som er trygge for bruk rundt barn og kjæledyr, og dets teknikere er opplært til å målrette kilden til problemet slik at maurene ikke kommer tilbake.

Lyden av mygg kan være irriterende, men disse skadedyrene utgjør en alvorlig helsetrussel. Mygg kan overføre sykdommer som Zika og West Nile Virus, så det er viktig å bli kvitt dem så fort som mulig. Pelikan Pest Control tilbyr en rekke myggkontrollalternativer, inkludert sprøyting av omkretsen av en eiendom. Misting og misting er også effektive metoder for myggkontroll, og Pest Pelikan Control er utstyrt for å gjøre begge deler. For å eliminere larver bruker selskapet produkter som er trygge for bruk i vannforekomster. Dette hindrer mygg i å yngle og reduserer bestanden over tid.

Tenk deg rett etter at gjestene kommer inn at en av dem skriker mens en kakerlakk løper over gulvet. Denne ydmykende opplevelsen kan unngås ved å ringe Pelican Pest Control for deres kakerlakkkontrolltjenester. Selskapet vil begynne med en inspeksjon av lokalene for å finne ut hvor disse uønskede skapningene gjemmer seg og deretter anbefale den beste handlingen. Dette kan omfatte insektmiddelbehandlinger, agn og feller, samt eksklusjons- og sanitærtiltak.

Kunder kan kontakte Pelican Pest Control på 17485 Opportunity Ave Building 2 Suite F, Baton Rouge, LA, 70817, US. De kan også kontakte skadedyrselskapet på (225) 424-2623 eller besøke selskapets nettside.

Mediekontakt

Selskapsnavn
Pelikan Skadedyrkontroll
Kontakt navn
Brett M.
telefoni
(225) 424-2623
Adresse
17485 Opportunity Ave Building 2 Suite F
by
Baton Rouge
Stat
LA
postnummer
70817
land
forente stater
Nettsted
https://pelicanpestcontrol.com/baton-rouge/

[ad_2]