Shadow

Ingen private jetfly og søppelblomster: Hvordan reduserer Storbritannia miljøpåvirkningen av dronningens død?

[ad_1]

Dronning Elizabeth IIs død har utløst en stor kjede av begivenhetsplanlegging ettersom Storbritannia observerer 11 dagers sorg.

Selv om hver scene har vært hemmelig planlagt i årevis, er det fortsatt rom for britisk publikum til å gi slipp på manuset. Noen mennesker uttrykte sin sorg ved å forlate Paddington Bear-leker utenfor dronningens palasser.

Hennes Majestet ble nært knyttet til den fiktive karakteren etter at en sketsj som ble filmet for å feire hennes platinajubileum i juni, avslørte at det var tid for ettermiddagste. Ordene hans, “Takk for alt,” så ut til å oppsummere mange menneskers følelser om deres lengstsittende monark.

Men når replikabjørner, syltetøysmørbrød og plastdekkede blomster hoper seg opp på minnesteder, blir ikke bærekraftsspørsmål ukontrollert.

Dette er en bagatell sammenlignet med miljøendringene rundt kongefamilien – fra dronningen grønn arv til kong Charles sin himmelfart – og klimapolitikken som ble ført (og forlatt) av Storbritannias nye statsminister Liz Truss.

Men her ser vi på hvordan miljøreguleringer påvirker den største og dyreste statsbegravelsen de fleste briter noen gang har sett.

Hva skjer med blomstene som er igjen til dronningen?

Mange mennesker ble oppfordret til å vise sin respekt for dronningen ved å legge igjen blomster og gaver i gatene Buckingham Palace og andre boliger etter hennes død torsdag 8. september.

Men etter utgivelsen av plysjposer, corgis HUND myke leker og ballonger, sørgende blir forsiktig bedt om å vurdere miljøpåvirkningen av tilbudene deres.

Blomster som er igjen på Buckingham Palace flyttes til en blomsterhage i Green Park i nærheten på slutten av hver dag, men disse “ikke-blomstrede gjenstandene” er ikke velkomne.

“I interessen for en bærekraftig utvikling ber vi besøkende om å bestille kun økologisk mat kompostering materiale», sier Londons Royal Parks.

«Publikum vil bli bedt om å fjerne all emballasje fra blomsterhyllestene og legge dem i de angitte beholderne. Fjerning av innpakningen vil bidra til å forlenge levetiden til blomstene og hjelpe til med fremtidig kompostering, som vil begynne en til to uker etter gravdatoen.”

Noen borgerlige medlemmer av publikum jobber for å eliminere plastemballasje blomster i selve Green Park vises videoer distribuert på Internett.

Royal Parks legger til at fra 26. september vil blomster bli levert til Hyde Park Nursery for kompostering i nabolandet Kensington Gardens.

“Dette komposterbare organiske materialet vil bli brukt i buskas- og landskapsprosjekter i Royal Parks.”

Hvis du ønsker å legge igjen en enda mer varig gave, sender den britiske regjeringen også folk til mange veldedige organisasjoner som er beskyttet av dronningen. Miljøorganisasjoner oppført å tenne Surfere mot kloakkInternational Fauna and Flora and Soil Association.

Hvorfor har ikke verdens ledere lov til å dra til dronningens begravelse med privatfly?

Som miljøvernere vet, er transport en av sektorene som er mest ansvarlige for global oppvarming en femtedel CO2-utslipp over hele verden.

Så det er sannsynlig at den mest betydelige reduksjonen i klimakostnadene knyttet til begravelser har kommet fra utenriksdepartementet, som oppfordrer verdensledere til å gå bort fra private jetfly i hjemmet.

Utenlandske statsoverhoder og deres partnere er invitert kommersielle flyvningerog de har forbud mot å bruke helikoptre for å reise rundt i hovedstaden, ifølge dokumenter som Politico har sett.

De ble også pålagt å ikke gå på jobb 19. september i personlige firmabiler. I stedet vil storpersoner bli busset fra lokalet i London til Westminster Abbey.

omfavnende Offentlig transport det er en sentral del av enhver bys miljøplaner. Men transportbeslutninger ble ikke tatt av miljøhensyn.

Maskinvare og sikkerhet ser ut til å være kjernen i det. “Flere og omfattende lag med sikkerhet vil være på plass i London,” sa Foreign, Commonwealth and Development Office (FCO) i et dokument.

Private jetfly er ikke forbudt umiddelbart. Avdelingen varsler om dette Heathrow flyplass vil ikke være tilgjengelig for private flyarrangementer eller flyparkering. Ledere vil reise privat fly bør gå til “mindre overbelastede” flyplasser rundt London, legger han til.

Men bruk av helikoptertransport mellom flyplasser og lokasjoner er forbudt “på grunn av antall flyreiser som opererer på dette tidspunktet”.

Plassbegrensninger ved Westminster Abbey betyr at bare ett statsoverhode og deres partner fra hvert land er invitert, noe som begrenser flyreiser ytterligere i forkant av begravelsen. Men det forventes at mange mennesker fra hele verden en tur til London i de kommende dagene for å få et glimt av seremonien.

I henhold til planen for Operation London Bridge skulle dronningens kropp fraktes fra Edinburgh til London med et kongelig tog, men det sendes nå sørover.

[ad_2]