Shadow

Hvordan velge den perfekte garderoben til hjemmet ditt

[ad_1]

Ha et par ting i bakhodet når du leter etter den perfekte garderoben til hjemmet ditt. Du finner et skap som er både stilig og funksjonelt. Her er noen tips om hvordan du velger den perfekte garderoben til hjemmet ditt:

1. Mål først opp plassen der du skal plassere skapet. Du vil sørge for at skapet passer inn i rommet uten å være for trangt.

2. Bestem deretter hvilken type skap du trenger. Det er tre hovedtyper garderobe: walk-in-garderobe, walk-in-garderobe og walk-in-garderobe. Walk-in garderober er den største og mest romslige garderobetypen. De er perfekte for folk som har mye klær og trenger mye lagringsplass. Skap med lokk er mindre enn walk-in-garderober, men tilbyr likevel rikelig med oppbevaringsplass. De er et godt alternativ for folk som ikke har mye klær eller ikke trenger mye lagringsplass. Skap er en liten type som vanligvis brukes til oppbevaring av klær som ikke brukes så ofte, for eksempel ferieklær.

3. Når du har bestemt deg for hvilken type skap du trenger, kan du begynne å begrense alternativene dine etter stil. Det finnes mange forskjellige stiler av skap, fra tradisjonelle til moderne. Du bør velge en stil som komplimenterer den generelle utformingen av hjemmet ditt.

4. Til slutt bør du vurdere materialene skapet er laget av. Skap kan lages av en rekke materialer, inkludert tre, metall og plast. Du bør velge et materiale som er slitesterkt og lett å vedlikeholde.

Ved å følge disse tipsene bør du kunne finne det perfekte skapet til hjemmet ditt.

Velg en stil som passer din personlighet og innredning

Bilde fra houzz.com

Når det gjelder å dekorere hjemmet ditt, er en av de viktigste avgjørelsene du tar å velge en stil som matcher din personlighet. Er du en tradisjonalist som liker klassiske og antikke stiler? En moderne minimalist som ønsker et elegant og ryddig utseende? En bohem som vil ha eklektiske farger og aksenter? Det er ikke noe feil svar, men å velge en stil som gjenspeiler din unike personlighet er nøkkelen.

Når du har valgt en stil, er det på tide å begynne å dekorere! Men husk: din personlighet er ikke det eneste som betyr noe. Du bør også vurdere innredningen av hjemmet ditt. En elegant moderne stil passer kanskje ikke best hvis hjemmet ditt er fylt med rustikke antikviteter. På den annen side, hvis hjemmet ditt allerede er fullt av moderne møbler og tilbehør, kan en tradisjonell stil se malplassert ut.

Så hvordan velger du en stil som passer din personlighet og hjemmeinnredning? Her er noen tips:

-Tenk på favorittfargene og -mønstrene dine. Liker du dristige og livlige farger, eller er du mer tiltrukket av dempet nøytrale? Er du en fan av blomstertrykk eller er du tiltrukket av geometriske mønstre? Velg en stil som inkluderer favorittfargene og -mønstrene dine.

-Vurder materialene du foretrekker. Liker du naturmaterialer som tre og stein, eller foretrekker du menneskeskapte materialer som metall og plast? Velg en stil som inkluderer materialene du foretrekker.

-Tenk gjennom hvilke funksjoner du vil at møblene dine skal tjene. Trenger du oppbevaringsplass til alle klærne og tilbehøret? Ønsker du et behagelig sted å slappe av etter en lang dag? Velg en stil som inkluderer funksjonene du trenger.

-Tenk på størrelsen på rommet ditt. Et lite rom vil se trangt ut hvis det er fylt med store møbler, mens et stort rom kan håndtere viktigere biter uten å føles for rotete. Velg en stil som passer størrelsen på rommet ditt.

Når du svarer på disse spørsmålene, vil det være enkelt å velge en stil! Som skap for mindre kan Philadelphia Custom Closet bidra til å skape det perfekte skapet for enhver personlighet og innredning!

Velg en farge som vil lyse opp soverommet ditt

Bilde fra houzz.com

Farge er en viktig del av ethvert rom, og soverommet ditt er intet unntak. Hvis soverommet ditt føles mørkt og trist, kan det være på tide å vurdere en ny malingsfarge. En fargerik vegg kan lyse opp et rom og få det til å føles mer muntert.

Hvis du ikke er sikker på hvilken farge du skal velge, er det et par ting du bør huske på. Tenk først på størrelsen på soverommet ditt. Hvis den er liten, vil du ha en lys, luftig farge som ikke gjør at plassen føles trang. Hvis soverommet ditt er stort, har du mer fleksibilitet når du velger farge.

En annen ting å vurdere er smaken din. Foretrekker du lyse og dristige farger eller dempede nyanser? Det er mange farger å velge mellom, så ta deg god tid og finn den perfekte.

Tenk til slutt på stemningen du vil at soverommet skal fremkalle. Vil du at det skal være avslappende og beroligende eller energigivende og forfriskende? Velg en farge som gjenspeiler stemningen du ønsker.

Med alle disse faktorene i tankene, her er noen tips for å velge den perfekte malingsfargen for soverommet ditt:

– Ønsker du en lett og luftig følelse, velg en blekgrønn eller blå. Disse fargene vil lyse opp rommet uten at det føles for lyst eller overveldende.

– Hvis du er ute etter noe mer dramatisk, prøv en dyp rød eller lilla. Disse fargene kan gi spenning og energi til ethvert rom.

– Hvis du er ute etter en avslappende og beroligende atmosfære, velg myke nyanser av grønt eller brunt. Disse fargene vil hjelpe deg å slappe av etter en lang dag.

– Hvis du vil ha en forfriskende og forfriskende plass, prøv en lys gul eller oransje farge. Disse fargene vil gi liv til alle rom.

Malingsfarge er bare ett aspekt ved å skape et vakkert og innbydende soverom. Med disse tipsene i tankene, vil du garantert finne den perfekte nyansen for å lyse opp rommet ditt.

[ad_2]