Shadow

Hvordan skjule kabler montert på en vegg?

[ad_1]

Fører din kjærlighet til elektronikk deg til å leve i en jungel av ledninger? Prosessen med å finne ut hvordan du skjuler TV-kabler fra et veggfeste kan være en stor hodepine for mange mennesker, så gjennom denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du skjuler veggmonterte kabler.

Noen sover om natten og tenker: “Hvordan skjuler jeg TV-kablene fra veggen?” Men før du gir opp og velger å akseptere frustrasjonen over å ha en overflod av uattraktivt rot som ødelegger TV-seeropplevelsen din, vil vi forsikre deg om at det ikke er så komplisert, og det finnes noen ganske enkle løsninger!

Her er måter å skjule kabler montert på en vegg

Bruk kroker bak møblene for å skjule TV-kablene.

Et DIY-hack du kan gjøre for å eliminere alle ledningene som henger fra den veggmonterte TV-en din, er å bruke plastkroker og knaster. De er lett tilgjengelige i jernvareforretninger eller på nettet, og alt du trenger å gjøre er å feste dem på baksiden av møblene og feste kablene til krokene.

Når de er festet, vil ledningene sømløst gjemme seg bak silhuetten av møblene dine. Bare trykk hver klips på plass i ca. 30 sekunder eller så, og la limet hvile og feste seg til møblene i omtrent en halv time; da må den være klissete nok til å tåle vekten av ledningene.

Denne metoden er ikke bare nyttig når du trenger å skjule TV-kabler; det kan også være nyttig når du skal organisere kabler og ledninger på skrivebordet på jobben.

Den eneste ulempen med denne metoden er at den ikke er permanent, da krokene vil kreve utskifting med jevne mellomrom. I tillegg fungerer denne metoden kun hvis det er et møbel rett under TV-en montert på veggen. Gjør du dette har du allerede en innebygd løsning for å skjule TV-kabler.

Bruk ledningsdeksler for å skjule TV-ledninger.

En effektiv metode for å skjule TV-kabler kan være å dekke ledningene med plast som festes direkte på veggene over og vil skjule ledningene.

De kan kjøpes på nett eller hos din lokale jernvarehandel. For å lykkes med å dekke TV-kablene, må vi først måle avstanden mellom veggen mellom bunnen av skjermen og gulvet.

Dette representerer lengden på ledningen du trenger å skjule, og du kan kutte kortdekselet for å matche målet. Når du er ferdig, fest garasjebasen til veggen med skruer og skru deretter dekselet på plass. Sørg for at du er utstyrt med de nødvendige verktøyene for å fullføre oppgaven, inkludert en baufil, skruer og skrutrekkere. Det er også mulig å kjøpe maling som er identisk med veggene dine og deretter male trådhettene dine for et sømløst utseende.

Å bruke denne metoden for å skjule TV-kabler i veggen er arbeidskrevende og krever noen grunnleggende snekkerferdigheter. Ytelsen til denne prosedyren avhenger også av hvordan du gjør det. Til slutt, hvis ledningsdekselet ditt ikke er gjort riktig, kan det føre til anstrengelser for øynene og distraksjoner som kan redusere gleden du får fra hjemmet ditt. Hvis du planlegger å gå denne veien, sørg for at du gjør research!

Skjul TV-kablene bak veggen.

Denne løsningen er enda mer intensiv enn den forrige, men det er en sikker måte å få TV-kablene ut av syne og for godt! Du kan skjule ledningene bak veggen der TV-en er montert med kuttede kabler.

Du trenger en studfinder, verktøykniv og noe smart fingerarbeid. Det første trinnet er å fjerne TV-en fra veggen. Bruk stendersøkeren til å finne to paneler uten stendere på veggen. En av dem skal være bak der skjermen sitter ideelt, og den andre skal være nær bunnen av veggen/nærmest stikkontakten.

Når du har funnet disse områdene, bruk verktøykniven til å skjære et hull i hvert av dem som er stort nok til å passe to kabelbakker og dra TV-kablene ut også. Når du er ferdig, er du klar med et overraskende “trådløst” stueunderholdningssystem som vil imponere familie og venner!

Imidlertid har denne tilnærmingen flere ulemper. Det krever mye dyktighet og innsats for å mestre denne teknikken. I tillegg er denne teknikken ganske permanent, noe som betyr at den ikke er det beste valget for leietakere som bor i huset, da det kan skade veggen din. Vurder dette valget nøye.

[ad_2]