Shadow

Hvordan dekorere hjemmet ditt med DIY Halloween-ideer?

[ad_1]

Det som startet som en ganske åndelig tilnærming har tatt en vending for en mye mer fornøyelig ferie i dag. Kostymefester for unge voksne, trick-or-treating for barn, gresskarskjæring og dekorering og temafester er nå en del av Halloween-tradisjonen. DIY Halloween-ideer har nå blitt et av de mest søkte emnene på internett.

Halloween er en tradisjon som er ganske populær i Nord-Amerika og blir ofte sett på som en dag for å kle seg ut. Å feire de avdøde hellige sjelene for deres fredelige videre reise er hovedmålet med denne tradisjonen.

Med en letthjertet tilnærming til dagen, her er noen av de beste DIY Halloween-ideene du kan bruke for å gjøre hjemmet ditt klart for sesongen! Miks og match innredning som du kan bruke til å varme opp høstværet for å gjøre plassen koselig og komfortabel.

DIY Halloween-ideer

DIY Halloween ideer for verandaen

DIY Halloween ideer for verandaen

Verandaen er et flott sted å dekorere til Halloween og få naboene til å beundre kreativiteten din! Plasser noen sesongbaserte gresskar, beholdere og krukker i inngangspartiet eller trappene til hjemmet ditt. Plasser et stearinlys eller to og bland inn høsthageblomster for å legge til litt variasjon, farge og tekstur til utseendet.

Hold en rustikk trillebår fylt med falske, fete gresskar ved inngangen til hagen din for å hilse på lure-eller-behandlere og forbipasserende mens du ønsker gjestene dine velkommen til en dør dekorert med en krans fylt med godteri. Bruk en kleshenger for en rask DIY Halloween-dekor laget av tomme bokser. Alternativt kan du lage din egen DIY-guide med Halloween-tema med en falsk ravnklokke.

DIY Halloween ideer for stuen

DIY Halloween ideer for stuen

DIY Halloween ideer for stuen

Gi stuekonsollen et sesongbasert utseende for Halloween ved å plassere noen miniatyrgresskar på et godteri stativ eller under cloche på en rustikk base. Fullfør utseendet ved å plassere noen fargerike høstløv i en klassisk urne for å matche innredningen. Prøv deg frem på noen skumle silhuetter av svart papirkunst og ram den inn på veggen for å gi rommet karakter. Fullfør rammen ved å sette inn noen nett med svart tråd mellom tastaturbena.

En annen DIY Halloween-ide er å kle opp den vanlige kappen din med noen skumle silhuetter av flaggermus og hekser. Plasser en gammel bøtte med strimlede papirruller på gulvet, og en haug med falske gresskar på den andre siden for å skape en skummel atmosfære.

Noen DIY Halloween-ideer er ganske enkle og enkle. Plasser noen vanlige hvite gardiner på møblene dine for å gi det et falleferdig og spøkelsesaktig utseende. Forny senterbordet med noen gamle låser og nøkler med noen høye lys på et brett.

DIY Halloween ideer til spisebordet

DIY Halloween ideer til spisebordet

DIY Halloween ideer til spisebordet

Å dekke middagsbordet til Halloween er en annen morsom aktivitet for denne sesongen. Vær kreativ med dine Halloween DIY-ideer og lag det perfekte oppsettet for en morsom kveld med venner og familie.

Start med å velge en skummel svart duk med flaggermus og gresskargrafikk over det hele. Alternativt kan et svart-hvitt gingham-mønstret bord også fungere perfekt. Kast i noen bein-mesh sengetøy og bloddryppende grafiske coasters. Hold øye med grønnsaker som aubergine og avokado for skumle ansikter og legg til litt moro på middagsbordet. Svarte lys og små vaser er det perfekte tillegget til høstløvet som setter litt farge på innredningen. Velg et utskåret gresskar fylt med mose og kvister for å lage et snodig midtpunkt for Halloween-middagen din.

Bruk matt sort servise og ta også med heksehatter som alle dine gjester kan bruke under middagen. Spider vinglass er også et flott tillegg til serviset ditt. Lag noen pinne- eller spøkelsesnavnkort for å fullføre innredningen.

Halloween DIY-ideer for kjøkkenet

Halloween DIY-ideer for kjøkkenet

Halloween DIY-ideer for kjøkkenet

Ta med den festlige Halloween-ånden inn på kjøkkenet ditt med disse DIY Halloween-ideene. Bli lur og skjær ut noen svarte lykteansikter for å feste på te- og kaffeboksene, og legg til noen patchwork monokromatiske gardiner til kjøkkenvinduet. Kle opp et hjørne av kjøkkenbenken med et brett med godteriglass, gresskarlyktholdere, skumle silhuetter og til slutt noen fargerike falske blader. Stringlys i midten for en fin estetikk. Lag en uttalelse med noen gresskar og en bladkrans som midtpunktet på kjøkkenøya.

FAQ

 1. Hva er noen populære Halloween-aktiviteter for barn?

  Den mest populære Halloween-aktiviteten for barn er å gå rundt i nabolaget og leke triks. En annen populær aktivitet er utskjæring av gresskar, som deretter kan bli en del av din DIY Halloween hjemmeinnredning. Å kle seg ut i kostymer er en annen Halloween-tradisjon som barna liker.

 2. Hva er noen populære Halloween-aktiviteter for voksne?

  Gresskarskjæring er en flott avstressende aktivitet for voksne under Halloween. Alternativt er baking av kaker og småkaker med Halloween-tema en annen måte å tilbringe en hyggelig kveld med dine kjære. Å dekorere huset og kle seg ut i Halloween-kostymer til en familiemiddag kan være morsomt og gi en uforglemmelig kveld.

 3. Hvordan lagre flott Halloween-dekor?

  For å lagre Halloween-dekorasjonene dine, er det beste alternativet å legge dem i plastbokser eller kar. Gjennomsiktige plastbokser lar deg se innholdet i hver boks og også holde dem rene og støvfrie som kan gjenbrukes år etter år. Stoffer og papirartikler kan legges i gjenlukkbare poser. Bruk bobleplast for å beskytte delikate dekorelementer. Det er viktig å tenke på lagring og plass før du kjøper noen merkelig formede Halloween-dekorasjoner.

 4. Når bør du begynne å pynte til Halloween?

  Du kan begynne å pynte til Halloween allerede i slutten av september. Den mest populære tiden å sette opp Halloween-dekorasjoner er imidlertid mellom de to første ukene av oktober. Du kan også ta ned Halloween-dekorasjonene frem til den første uken i november. Ikke la dekorasjonene stå på for lenge da de utgjør en liten brannfare.

 5. Kan du blande høst- og Halloween-dekor?

  Absolutt!! puteputer og dype høstfarger fungerer godt med Halloween-dekorasjoner. Lagdeling er nøkkelen når du blander to dekorasjonsstiler. Makrametepper og bladdekor fungerer godt for årstidene! Dype røde og kalkunaksenter kan innlemmes for å bringe Thanksgiving-ånden til innredningen. Varme fargede pappkast er perfekte og konstante for høstdekor, Halloween og Thanksgiving sammen.

[ad_2]