Shadow

Hvor kommer fruktfluer fra? – Hjemmeguiden

[ad_1]

Om sommeren, når det er veldig klissete, seigt, vått og fuktig, koker ting opp veldig raskt. Om vinteren kan jeg la en bolle full av frukt stå på benken i romtemperatur og nyte hva jeg vil uten å bekymre meg for et fruktflueproblem. I denne gamle bygningen en varm augustdag? Jeg tror ikke det.

Nylig måtte jeg løse et todelt mysterium som var veldig modent på kjøkkenet mitt.

En: Hvor kom disse fruktfluene fra? OG To: Hvor kom denne vonde lukten fra?

Her i bunnen av løkboksen pleier jeg å ha i et mørkt, kjølig spiskammer, synderen var en pose poteter.

Men vent litt. Poteten er ikke en frukt.

Først av alt, ikke anta umiddelbart at hver lille flue på kjøkkenet ditt er 100 % en fruktflue før du har gjort en vitenskapelig observasjon av dens oppførsel og vaner. Nøyaktig artsidentifikasjon er avgjørende for å forstå årsaken til en plutselig invasjon av en insektart. Inspeksjon og observasjon lar oss forstå hva som skal til for å returnere skadedyrtrykket til naturen, der den kan gjøre alt den gjør ute, IKKE inne i bygningene våre.

Du trenger ikke å kjøpe et mikroskopsett eller bla gjennom Google-resultater for utallige DIY-forslag som kan kaste bort tiden din. Det er det eksperter som oss er her for. Bare ring en Rose-profesjonell du kjenner, så hjelper vi deg.

Fruktflua

Hvordan ser en fruktflue ut?

Fruktfluer tiltrekkes av råtnende, fuktig organisk materiale, som frukt og grønnsaker. Det gir mening i naturen. Vi trenger makuleringsmaskiner ellers vil verden lukte varmt søppel. Takk for det, fruktfluer. Men la EW forlate huset mitt. Fruktfluer kommer utenfra. De kommer inn gjennom små hull i skjermen. De liker søppeldunker og gjenvinningskasser med limstifter som drypper på. Fruktfluer vil gå til byen på en fuktig klut på et restaurantkjøkken, og lage babyer i søppelbøtten din og andre ekle, vanskelig tilgjengelige steder. Fruktfluer lever bare noen få dager og formerer seg raskt når forholdene er ideelle. Varmt søppel er som et sommerflueparadis. Her er nøkkelen til å huske:

For å eliminere problemet med fluer, må du finne og eliminere kilden til yngleplassene deres.

Noen ideelle hekkesteder for fruktfluer vil være like åpenbare som moden frukt. Noen kan lett overses, for eksempel en pose med glemte poteter (WOOPS) eller mat som kastes under komfyren. Har du noen gang opplevd hvor ekkel en glemt potetpose med sprutende svart slam er? Seriøst det verste. Etter at jeg fikk dette ut derfra, renset jeg super mega ultra på det pantrygulvet, over hele hyllene og bunnene på krukker og bokser. Jeg har hentet mange katteleker fra under kjøleskap og komfyr. Jeg gikk til hvert hjørne. Jeg oppbevarer alle produktene mine i kjøleskapet og ikke flere fruktfluer. SEIER!

Soppmyg

soppmyg

Formen på soppmyg er forskjellig fra fruktfluer. Og de er ikke like glad i frukt som sine rødøyde kolleger. Soppmyg tiltrekkes fra jorda til potteplanter. Å overvanne plantene dine er den største grunnen til å ha disse små myggene i hjemmet ditt. Overvanning skaper mugg som skaper en ideell grobunn for mygg.

Hvordan bli kvitt soppmyg

En ting som kan hjelpe betydelig med å bli kvitt soppmyg på potteplanter, er å legge en tomme sand til toppen av jorda. Når nyklekkede mygg dukker opp fra bakken, vil grovheten i sanden skjære gjennom kitinet deres (det beskyttende voksaktige dekket på kroppen deres), og de vil tørke ut og dø. Vær en god planteforelder og se hvor ofte du trenger å vanne visse typer planter du har. Husk at alt handler om balanse!

Slipp fluene

avløpsflue

Avløpsfluer kalles også badefluer, møllfluer, og problemet blir verre over tid. De virker uklare, kanskje dette ikke er en dårlig feil. Men det er ikke bra at du har dem. Et problem med avløpsfluer betyr at noe skjer med avløpet ditt, og du må fikse det raskt. Akkurat som fruktfluer med kjøkkensluk, vil disse avle i tettet som dannes i gulvslukene dine!

Du må bli kvitt spenningen. Hygiene er nøkkelen. Dette løser problemet ved kilden. Identifiser kilden. Eliminer yngleplasser. Det er det fagfolk gjør.

Små fluer i matplanter

Å kontrollere små fluer i matforedlingsanlegg er en seriøs sak. Våre eksperter er spesielt sertifisert innen mattrygghet for å sikre at miljøet er sunt for ansatte, kunder og til og med menneskets beste venn i enkelte scenarier. Ulike fluer tiltrekkes av forskjellige ting. Ikke alle fluer kan kontrolleres på samme måte. De er ikke bare en plage, de er vektorer som er i stand til å spre bakterier og andre ting.

Matsikkerhetssertifikat

Siden 1800-tallet har man lært noen viktige erfaringer om skadedyrbekjempelse i næringsmiddelindustrien. Det siste stedet noen ønsker å se et skadedyr er mens de spiser. Foreløpig har virksomheter som matproduksjonsanlegg, matvarehus, nærbutikker, restauranter og barer mattrygghetsregler, standarder og kontroller som sikrer sanitære forhold for kunder å konsumere mat trygt. Å bestå skadedyrbekjempelse er svært viktig for å sikre at publikum ikke blir syke når de spiser mat fra dagligvarebutikker eller restauranter.

har matsikkerhetssertifikat

AIB International, https://www.aibinternational.com/certification/gfsi/, er en organisasjon som reviderer matforedlingsanlegg for å beskytte matindustrien, og hjelper matplanter med å opprettholde et trygt og skadedyrfritt miljø.

Et IPM-program med en skadedyrbekjemper er avgjørende for å bestå skadedyrkategorien for inspeksjonen. Rose er stolt over å være førstevalget for IPM næringsmiddelindustripartnerskap. Ekspertene våre har spesiell sertifisering innen mattrygghet for å legge til vår andre legitimasjon. I tillegg har vi tjent matindustrien lenger enn noe annet selskap i Chicagoland.

For å holde små fluer i hjemmet og på kjøkkenet unna produktene, plantene og andre organiske materialer, ring først 1-800-GOT-PESTS? og husk disse:

    1. For å eliminere dette, må eksperter først finne kilden
    2. En ekspert kan hjelpe deg med å finne ut hvorfor de er der og hva de leter etter, og hjelpe deg med å identifisere arten riktig.
    3. Å eliminere et skadedyrproblem er ikke en enmannsjobb. Å opprettholde et sunt og sanitært miljø for alle er ansvaret til alle involverte – beboere, ansatte og din IPM-ekspert.

[ad_2]