Shadow

Hva du kan gjøre for å bli kvitt mus i veggene

Bli kvitt mus i veggene og reduser skader på hjemmet ditt ved å vite hvordan.

En mus er søt. Spesielt hvis de kommer inn i veggene dine, er mus skadedyr. En infestasjon av mus kan spre seg raskt med en hunnmus som føder 5 til 10 kull per år. Mus vil tygge gjennom elektriske ledninger, bygningskonstruksjoner og møbler. I tillegg kan de forurense maten din og bringe lus, lopper og flått til hjemmet ditt.

I denne artikkelen vil vi undersøke noen vanlige spørsmål om museangrep i hjemmet, samt metoder for å få mus ut av veggene og hindre dem i å komme tilbake. Ta kontakt med et topp skadedyrbekjempelsesfirma for umiddelbar hjelp:

Hva er den beste måten å holde mus ute av huset mitt?

Angrep av mus indikerer ikke at huset ditt er skittent eller forsømt. En mus vil se etter inngangspunkter til en hvilken som helst bygning hvis utetemperaturen faller, og prøver å få varme, mat og beskyttelse. Grunnmuren til et hjem kan bli skadet av små sprekker, hull i ytterkledning og hull rundt vinduer og dører som gnagere kan komme inn i.
Kan mus klatre på vegger?

Faktisk kan både rotter og mus stige vertikale overflater rett opp hvis teksturen er grov nok. Det er også vanskelig å fange dem siden de kan hoppe opp til 18 tommer og kan skli gjennom små sprekker og hull.
Er det en mus i veggen min?Hvordan vet jeg om det er det?

Det er mange mørke, ubebodde deler av hjemmet ditt hvor mus vanligvis bor, inkludert krypkjeller, luftkanaler og vegghulrom. En museinfestasjon kan være tilstede lenge før du oppdager en mus.De forblir vanligvis skjult i dagslys. Du kan ha et museproblem hvis du merker noen av følgende tegn.

Vegger eller gulvbord knirker eller riper
Matbeholdere, gamle stoffer eller pappesker med små hull
Små, mørke frø ser ut som avføring
Uvanlig ammoniakklignende lukt
Reder laget av myke, strimlede materialer kan oppbevares i sjeldent brukte deler av hjemmet ditt (under skap, bak hvitevarer, i kjellere osv.).
Det er spor på støvete gulv fra føtter og hale

I kjellere, kjellere, lofter, krypkjeller og andre bortgjemte steder kan disse skiltene finnes langs gulvplanker.
Hva du kan gjøre for å bli kvitt mus i vegger

Slik eliminerer du mus i vegger hvis du har funnet ut at du har et museproblem.
Set Traps

For å fange gnagere, holder musefellene fortsatt svai. I stedet for giftlokker, velg snapfeller som kan drepe mus umiddelbart. Det siste du ønsker er mus som dør og råtner i veggene dine. Plasser peanøttsmør-agnfeller langs vegger der du mistenker at mus kan leve. Å sette en felle rett ved hullet kan være svaret hvis mus fortsetter å unnvike feller plassert ute i det fri.
Ring en utrydder

Du bør sannsynligvis ikke bore flere hull før du kontakter en skadedyrbekjemper hvis du har et museangrep. Et selskap som spesialiserer seg på fjerning av mus fra vegger vil gjøre minst mulig skade på huset ditt. I tillegg kan de hjelpe deg med å identifisere og sikre mulige inngangspunkter slik at du ikke blir angrepet igjen.