Shadow

Westfalia vil bruke insekter til naturlig skadedyrbekjempelse i Chile

[ad_1]

Innovasjonen tar sikte på å kontrollere skadedyr i landbruket gjennom entomologi. Westfalia Fruit Groups siste satsing utvikles i Chile og har som mål å minimere bruken av plantevernmidler i en mer bærekraftig tilnærming til avlingsforvaltning.

“Hele ideen er å redusere kjemisk behandling til et minimum, og vi tror vi kan oppnå det med denne typen tilnærming. Hvis prosjektet vårt kunne tjene som en modell for Westfalia globalt, ville vi vært veldig stolte, sier Juan Enrique Ortuzar, Westfalias FoU-sjef i landet.

Selskapet har et insektoppdrettsanlegg i Pomaire, vest for Santiago, og tester i første omgang forslaget på Westfalia Fruit Chile-farmer.

I samarbeid med spesialister produserer komplekset billerovdyr som Rhyzobius lophanthae og Coccidophilus citricola for å bekjempe hvitskala i avokado og rødskala i sitrus.

Når det gjelder å kontrollere melbugs i sitrusfrukter, avokado og blåbær, brukes Cryptolaemus montrouzieri, kjent som ‘Meal Destroyer’.

“Denne sesongen har vi som mål å la 70% av gårdene våre delta i insektfrigjøringsprogrammer, og det øker til 100% for sitrus og avokado,” sa Ortuzar.

Alle organisasjonens eide virksomheter i landet praktiserer i dag Integrated Pest Management (IPM). Dette inkluderer nå feilfrigjøring og en høytrykksspyler for å utrydde det lille antallet skadedyr som er igjen i emballasjen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

[ad_2]