Shadow

Ukens overskrifter er spennende og merkelige

[ad_1]

Fra bjørner fanget «dansende» i en viral video til kalifornere plaget av beinspisende insekter, var det ingen mangel på spennende historier denne uken. Her er noen av våre hjertevarmende og uvanlige favoritthistorier fra 3. til 9. september som bidro til å gjøre dagene våre litt lysere – eller i det minste mer interessante:

1. Dobbel regnbue over Buckingham Palace når dronning Elizabeths død kunngjøres: På en regnværsdag i London, da verden fikk vite om døden til Englands lengst regjerende monark, dukket en strålende dobbel regnbue opp utenfor Buckingham Palace.

En mann ser på å holde en Union Flag-paraply mens en regnbue blir sett utenfor Buckingham Palace 8. september 2022 i London, England. Buckingham Palace ga ut en uttalelse tidligere i dag som sa at dronning Elizabeth hadde blitt satt under medisinsk tilsyn

2. Katter for skadedyrkontroll, hunder for koseflokker: Arizona Humane tilbyr nye interaktive programmer: Katter for skadedyrbekjempelse, hunder for kosegrupper. Arizona Humane tilbyr nye interaktive programmer som bringer kjæledyr og potensielle brukere sammen for litt binding.

Katter for skadedyrkontroll, hunder for koseflokker: Arizona Humane tilbyr nye interaktive programmer

Du kan låne kjæledyr fra Arizona Humane Society til spesielle anledninger, som en måte å slappe av på eller for skadedyrkontroll. Det beste er at hvis du blir forelsket, kan du adoptere dem. Det er også en måte for dyrene å sosialisere seg og komme seg ut av krisesenteret en stund.

3. Sant eller usant? Bildet av krokodillen som blir dratt bak SUV-en på motorveien reiser spørsmåls: Et bilde av en alligator – som antas å ha blitt drept under en jakttur – som ble dratt bak en SUV i Florida i løpet av helgen begynte å gå rundt på sosiale medier – og splittet folk og stilte spørsmål.

FOX-35-Gator-gets-on-I-95.jpg

4. SE: Bjørner fanget «dansende» på oppkjørselen i viral video: Lou og Nancy Vinciguerra ser ofte dyrelivet utforske hagen deres på sikkerhetskameraet sitt – men disse to bjørnene har et ganske morsomt show!

5. Princeton University for å dekke alle høyskoleutgifter for studenter fra familier som tjener mindre enn $100 000: Princeton University har annonsert en stor utvidelse av sin økonomisk støttepolitikk for studenter fra familier som tjener mindre enn $100 000 i året, noe som betyr at de ikke betaler noe for undervisning, rom og kost.

FIL - Frist Campus Center, Princeton University, Princeton, New Jersey.  (Foto av: Fotografens navn/Educational Images/Universal Images Group via Getty Images)

FIL – Frist Campus Center, Princeton University, Princeton, New Jersey. (Foto av: Fotografens navn/Educational Images/Universal Images Group via Getty Images)

6. Californians innbyggere led av bein-spisende “mini-hai” insekter: Strandgjengere i Sør-California blir målrettet av svermer av små, aggressive sjøfugler med appetitt på menneskelige føtter.

Folk nyter stillehavsstranden i Half Moon Bay, California, USA 1. september 2022, ettersom en hetebølge er ventet i California denne helgen. (Foto av Tayfun Coskun/Anadolu Agency via Getty Images)

7. Brannmenn frigjør ku med hodet fast i treet: ‘Allerede morsomt’: En ku i England befant seg i en knipe: hodet hennes satt fast i gaffelen til et tre.

Foto: Hampshire og Isle of Wight brann- og redningstjeneste

8. ‘Michael Myers’ ble sett på stranden i Labor Day-helgen: En mann kledd som skrekkikonet Michael Myers ble sett langs en strand i Florida i løpet av Labor Day-helgen.

michael-myers-1.jpg

Kreditt: Todd Brandon Easter

9. Ekkoloddbildet ser ut til å vise ’50-fots megalodon’-haien nær båten. Det var faktisk tilfelle: Et utrolig sonarbilde av det forskerne trodde var en megalodonhai på 50 meter, førte dem til å tro at den forhistoriske sjøskapningen var tilbake – helt til de skjønte hva det egentlig var.

Kreditt: Atlantic Shark Institute

10. Barnebarn og 92 år gammel bestemorduo på jakt etter alle amerikanske nasjonalparker: En DC-mann tar med sin 92 år gamle bestemor Joy på sitt livs biltur. De to planlegger å besøke hver nasjonalpark i USA.

[ad_2]