Shadow

Skift isolasjon etter rotteangrep – Hjemmeguiden

[ad_1]

Lær om skaden mus kan gjøre på isolasjonen og om den må skiftes ut etter et angrep

Mer enn 14 millioner hjem og bedrifter opplever gnagerangrep hvert år i Nord-Amerika. Ikke bare sprer rotter og andre gnagere dusinvis av sykdommer, men de kan også skape kaos inne i hjem og andre bygninger.

Mus er blant de vanligste skadedyrene som finnes i hele det nordøstlige USA, spesielt under kjølig vær når disse små krypene tar seg innendørs.

Når de er inne, lager de reir i stille, mørke flekker, tygger hull i vegger og graver seg ned i isolasjon, og etterlater avføring og urin. Isolasjonsskader skjer ikke alltid, men det er ikke uvanlig etter et rotteangrep, spesielt hvis rotter har hekket i huset eller bygget i betydelig tid.

Tegn på mus i loftsisolasjon

Mus finnes ofte på loft, hvor de ofte kan hekke uforstyrret og uoppdaget. Disse bittesmå gnagerne kan forårsake betydelig skade, inkludert oppskrapte ledninger, tygget treverk og forurensede overflater.

Dette er grunnen til at det er viktig å stole på profesjonell musekontroll fra en pålitelig ekspert som Catseye Pest Control når et angrep oppdages.

Tegn på museangrep å se etter inkluderer:

  • Støy, som å skrape, skli og løpe, på loftet eller veggen – spesielt om natten.
  • Spalter og sprekker som ser ut til å bli større i vegger, trim eller gulv.
  • Trestykker eller isolasjonsmateriale på loftsgulvet.
  • Skjær inn merker i tre, matvarer, pappesker og andre gjenstander.
  • Blødning eller urinflekker på gulv, vegger og andre områder.
  • Fettete spor langs gulvene der mus løper frem og tilbake skaper et spor og etterlater oljeavleiringer bak pelsen.
  • Sterk, muggen lukt på loftet eller i hele huset.

I tillegg til disse tegnene på angrep, kan en titt på isolasjonen også gi ledetråder. Mus graver seg ofte ned i isolasjon for å lage reir inne. De bruker også materialet til å bygge reir.

Spiser mus isolasjon?

Mus har en tendens til å tygge gjennom nesten alt, inkludert ledninger, papp, tre og isolasjon. Men hva gjør rotter med avfall og kassert søppel?

Av og til kan rotter spise små biter av isolasjon. Glassfiber, isolasjon med løs fylling og batt-isolasjon er spesielt attraktive på grunn av dens varme og mykhet.

Selv om disse små flåte-footed skadedyrene kan spise små mengder fra tid til annen, er de oftere gravende og tunneler. Rotter bruker først og fremst isolasjon for å gi lo og komfort til reirene sine.

Med sine skarpe tenner og klør vil mus forårsake betydelig skade. Ikke bare er de en helsefare, men krypene kan også forårsake fukt- og ripeproblemer i hjemmet når isolasjonen brytes ned.

Full kontroll er nødvendig for å få situasjonen under kontroll og forhindre ytterligere skade. Rodent Plus-programmet fra Catseye kan gi trygghet ved å finne kilden til angrepet, fjerne alle gnagere og deretter holde dem ute.

Hvordan holde rotter ute av innesperring

For å holde mus ute av isolasjonen (og ute av loftet), bør det leveres en flertråd.

Å tette sprekker og åpninger der mus kan komme inn og investere i eksklusjonssystemer kan bidra til å holde mus ute for alltid.

I tillegg kan desinfeksjon etter et angrep virke for å gjenopprette sunne levekår og bidra til å forhindre fremtidig rottetiltrekning.

Lukten av rotteurin tiltrekker seg flere rotter. Forskere har funnet et protein i urinen til hannmus som markerer deres territorium og kan tiltrekke mus til det området. Dette understreker behovet for grundig gnagerkontroll og opprydding etter et angrep.

Hvis mus har forurenset eller skadet isolasjonen, er utskifting av isolasjonen nødvendig. Ellers kan avfall og ekskrementer bli liggende igjen. Dessuten kan hull og hull skape fuktighet, noe som fører til mugg og mugg.

Det kan også gjøre et hjem eller en bygning sårbar for temperaturendringer på grunn av skadet isolasjon.

Noen isolasjonsmaterialer er mindre attraktive for mus og gnagere.

For eksempel er skum- og celluloseisolasjon kanskje ikke førstevalget for gnagere til huler og reir. Imidlertid er ingen pålitelig gnagersikker isolasjon kommersielt tilgjengelig.

Den eneste sikre måten å holde rotter ute av hjemmet på er å bruke et anerkjent gnagerkontrollprogram og et eksklusjonssystem som fungerer som en trygg, naturlig og permanent barriere.

Catseye kan avhjelpe dette behovet med vårt nyeste Cat-Guard Exclusion System, som består av tre deler.

  • Top Cat Guard: Designet for å beskytte hjem og strukturer mot flaggermus, fugler, ekorn, vaskebjørn, mus og rotter. Upper Cat-Guard er perfekt for hjem med skorsteiner som er lettere infisert av ville dyr.
  • Lower Cat-Guard: Fra første etasjes vinduer til første etasje beskytter Lower Cat-Guard strukturer mot skapninger som rotter, mus, jordekorn, ekorn og mer.
  • Trench Guard: Trench-Guard sikrer strukturer med lav klaring som dekk og skur og beskytter mot pitbulls, skunks, opossums og andre kryp.

Når angrepet er profesjonelt behandlet og eksklusjonssystemet er på plass, er neste trinn å rense området og erstatte isolasjonen. Denne prosessen er avgjørende for å bringe bygningen tilbake til sin gnagerfrie tilstand og eliminere trusselen om spredning av gnagerbårne sykdommer.

Kontakt Catseye for full kontroll og trygghet

Med flere tiår med skadedyrkontrollerfaring i hele Massachusetts, Sør-New Hampshire, Connecticut og Rhode Island, har Catseye ekspertisen som trengs for å fjerne rotter og gjenopprette sjelefreden din.

Med våre omfattende utryddelsestjenester, rengjørings- og restaureringsprogram og Platinum hjemmebeskyttelse, kan vi fjerne mus og bidra til å holde dem ute av hjemmet, loftet og isolasjonen.

Ta kontakt med Catseye i dag for mer informasjon om hvordan vi kan bidra til å dempe et angrep eller for å planlegge en gratis inspeksjon.

Om forfatteren

Joe Dingwall

Joe Dingwall er president for Catseye Pest Control, en familieeid virksomhet som har levert kvalitetsskadedyrbekjempelsesløsninger til eiendommer i hele nordøst siden 1987. Med nesten et tiårs erfaring i skadedyrbekjempelsesindustrien, er Joe en ekspert på å tilby effektive løsninger for skadedyrbekjempelse og naturforstyrrelser for hjem og bedrifter.

[ad_2]