Shadow

Skadedyrsikker hjemmet ditt Nyttårsforsett: PestWorld

[ad_1]

Huseiere: Hvis du har et nyttårsforsett, gjør det

Det er på tide igjen i år å begynne å gjøre nyttårsforsettene våre til virkelighet. I følge en Nielson-studie fra 2015 inkluderte fjorårets beste resolusjoner å komme tilbake til en treningsrutine, spare penger og organisere hjemmet. Mens du tenker på endringene du vil gjøre i 2017 og ambisjonene du har for å vedlikeholde hjemmet ditt, bør du vurdere å legge til skadedyrbekjempelse øverst på listen. Januar er da vi legger ut med de beste intensjoner for å holde vedtakene våre, men mange ender opp med å komme i veien. Vel, skadedyrbekjempelse bør ikke være en av dem! Selv om dette kanskje ikke er det første du tenker på, kan det spare deg for mye frustrasjon og penger i løpet av året hvis det gjøres riktig.

Mens skadedyrproblemer ofte varierer etter sesong – med mus og edderkopper som er utbredt i vintermånedene, og mygg, maur og flått er mer vanlig når været blir varmere – er det visse tiltak som huseiere kan ta lenge etter at ballen faller for å sikre et skadedyr – gratis nyttår.

Her er fem tips fra National Pest Management Association for å hjelpe huseiere med å beskytte hjemmet sitt og unngå uønsket skade eller angrep i månedene fremover.

 1. Oppbevar feriedekorasjoner riktig.

  Å ta ned feriedekorasjoner kan være et ork, men ikke spar på å pakke dem nøye. Velg holdbare plastbeholdere med tette lokk for å hindre skadedyr i å angripe festlig dekor mens de oppbevares.

 2. Hold kjøkkenet rent.

  iStock_000061717312_Large 2.jpg

  Mat er en av hovedårsakene til at skadedyr tiltrekkes av hjem. Rydd opp på kjøkkenet etter hvert måltid, kast søppel regelmessig, oppbevar maten i lufttette beholdere og ikke glem maten som ligger i dvale bakerst i spiskammeret.

 3. Lukk eventuelle hull.

  iStock_000084058759_Large.jpg

  Installer dørfeier på ytterdører – de er festet til bunnen av ytterdører for å minimere luftstrømmen fra utsiden – og tette gapet mellom gulvet og døren. Denne praksisen vil eliminere plass for insekter og gnagere å komme inn i hjemmet. Det er også viktig å tette sprekker og sprekker på utsiden av boligen, inkludert områder der verktøy og rør kommer inn.

 4. Lagre ved på rett sted.

  iStock_000004820916Large_Firewood.jpg (1)

  Vedhauger er et yndet tilholdssted for mange skadedyr. Sørg for å oppbevare minst 20 fot unna huset og børste det av før du tar det innendørs for å hindre uønskede besøkende fra å ta en tur innendørs.

 5. Ikke glem utendørs.

  iStock_000022609928_Large.jpg (1)

  Til tross for de kalde temperaturene er det avgjørende å beskytte utsiden av et hjem i vintermånedene. Se etter å fjerne døde busker, greiner eller gamle, falne løv fra hagen. Vurder også å rense ut løv og annet rusk fra takrennene og fikse helvetesild for å forhindre stående vann, som kan føre til isdammer.

Det er viktig å beskytte hjemmet ditt i begynnelsen av hver sesong for å unngå besøk fra sesongens skadedyr. Ved å kickstarte året med en total skadedyrkontroll hjelper du med å eliminere potensielle skader eller angrep senere. Ved alvorlige skadedyrforekomster er det best å kontakte en autorisert skadedyrbekjemper.

[ad_2]