Shadow

Nolen promoterer virkelig Alfaro, Morrell

[ad_1]

TUCSON, Ariz Nolen Pest Control annonserte faktisk to ledende kampanjer: James Alfaro ble forfremmet til salgssjef for servicekontorer i Texas og New Mexico og James Morrell til leder for selskapets Brandon, Florida, kontor.

Alfaro var distriktssjef for Leslie’s Pool Supplies i 10 år før han begynte i Truly Nolen. Han fikk en førsteamanuensisgrad fra Blin College i Brenham, Texas. Alfaro begynte i Truly Nolen i 2013 som salgskoordinator i Houston. Han ble forfremmet til sjef for Dallas-kontoret i 2016, hvor han jobbet for å utvikle partnere og andre relasjoner. Han flyttet til Galveston i 2018 hvor han fungerte som manager.

“Jeg har muligheten til å fokusere på å vokse og utvikle salg, som er det jeg liker best,” sa Alfaro. “Jeg er veldig glad for å være en del av å utvikle selgerne våre og se dem vokse i stillingene sine.”

Emily Cruz, områdesjef i West Texas og New Mexico, la til,

“James skapte en flott kultur i både Dallas og Galveston og har utviklet tre President’s Club-medlemmer underveis. Hans fortsatte suksess gjorde ham til et enkelt valg for denne nye rollen, og jeg er glad for å ha ham som medlem av teamet mitt.»

Morrell tilbrakte åtte år i skadedyrbekjempelsesindustrien innen salg, serviceledelse og kommersielt salg. Han tok en bachelorgrad i matematikk fra SUNY-Oswego i New York. Morrell begynte i Truly Nolen i november 2021 som opplæringsleder og var sist leder for selskapets servicekontor i Sarasota, Florida.

Morrell vil nå opprettholde synlighet med det lokale Brandon-samfunnet og innpode selskapets kjerneverdier i hele teamet.

“Min favoritt ting med å jobbe for Truly Nolen er å ha friheten til å bygge opp virksomheten vår med en entreprenørånd, men å ha et team med mennesker i hjørnet ditt som driver oss mot våre mål,” sa Morrell.

Lee Blair, senior distriktssjef, sa Morrells nesten tiår med erfaring, “sterk drivkraft og god sans for humor passer perfekt med selskapets kjerneverdier og kultur, og jeg ser frem til å se hans fortsatte vekst med selskapet vårt i Brandon.”

[ad_2]