Shadow

Mbi 25 fotografi bashkëkohore të dizajnit të kuzhinës për një pamje moderne

[ad_1]

Dizajn bashkëkohor i kuzhinës

Një kuzhinë minimaliste, por funksionale, e thjeshtë por estetikisht e këndshme dhe e ndritshme, por jo dërrmuese është përkufizimi i përsosur i një dizajni bashkëkohor kuzhine. Përdorimi i materialeve, teksturave dhe ngjyrave luajnë të gjitha një rol të rëndësishëm në ekzekutimin e suksesshëm të një dizajni kuzhine që i përshtatet stilit të dekorit bashkëkohor.

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #1

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #1

Përdorimi i thjeshtë i ngjyrës së bardhë dhe kafe me spërkatjen mbresëlënëse të mermerit, e bën këtë kuzhinë një kuzhinë të stilit të lartë. Ngjyrat që hyjnë mirë në paletën e dizajnit bashkëkohor dhe e zeza e theksuar për inkuadrimin e hapjeve krijon një kontrast të ekuilibruar. Ndriçimi delikat i detyrave shton elegancën e kuzhinës ndërsa skajet e qarta krijojnë një dizajn të pastër.

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #2

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #2

Një kombinim i theksuar ngjyrash i përshtatshëm për dizajnin bashkëkohor të kuzhinës është ekzekutuar në mënyrë të përsosur në këtë dizajn. Kafe e errët e përdorur për dollapët, e kontrastuar me një tavan ishullor prej mermeri të bardhë, i vendosur përballë një komplete ngrënieje të thellë jeshile-blu me disa drita varëse të deklaratave mbi zonën e ngrënies e bëjnë këtë një dizajn të pasur dhe elegant.

Dizajn bashkëkohor i kuzhinës #3

Dizajn bashkëkohor i kuzhinës #3

Një pamje e lehtë dhe e pastër, ky dizajn bashkëkohor i kuzhinës është i balancuar në mënyrë të përkryer me përdorimin e toneve delikate në të gjithë. Spërkatja e pasme e mermerit që përdoret deri në tavan jep një ndikim luksoz, ndërsa raftet e hapura përzihen pa probleme me dizajnin. Varëset e thjeshta shkojnë mirë brenda hapësirës pa tejkaluar asnjë element, ndërsa stolet e zeza sjellin kontrastin e duhur ndaj një palete krejtësisht neutrale.

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #4

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #4

Një kuzhinë me ngjyrë kafe të errët, kjo është një zgjedhje mjaft ndikuese për një kuzhinë bashkëkohore. Moderne dhe elegante, përdorimi i një tavoline me kontrast, bimët e theksuara dhe ndriçimi i stilit të lartë i japin kësaj pamjeje kuzhine një pamje jashtëzakonisht të pasur. Pajisjet moderne të kuzhinës dhe ngjyra e dyshemesë plotësojnë stilin e dizajnit.

Dizajn bashkëkohor i kuzhinës #5

Dizajn bashkëkohor i kuzhinës #5

Një dizajn bashkëkohor kuzhine bardh e zi, ka një ekuilibër midis ngjyrave që shihen në të gjithë hapësirën. Tonet e kundërta mund të vërehen në çdo element, duke e bërë secilin unik pa mbizotëruar hapësirën. Dyshemeja prej druri thyen monotoninë vizuale të ngjyrave duke sjellë interes dhe pak lojë. Ngjyra delikate e gjelbër me llambat varëse prej xhami të pastër e bëjnë kuzhinën të duket e pasur dhe elegante.

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #6

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #6

Një kuzhinë e bardhë e plotësuar me gri të errët e bën këtë dizajn bashkëkohor kuzhine të dallohet. Pllakat e pasme me teksturë shtojnë thellësinë e hapësirës, ​​ndërsa rafti i hapur duket si shtesa perfekte për zonën e gatimit. Ishulli i kuzhinës ka disa pjesë dekorative që e bëjnë atë të gjallë dhe tërheqës. Një ambient i thjeshtë dhe i parregullt e bën kuzhinën të duket e këndshme dhe e freskët.

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #7

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #7

Një kuzhinë e bardhë e pastër me një nuancë gri të rastësishme, përdorimi i ngjyrës së artë në përgjithësi – pajisje, pajisje dhe drita, e bën dizajnin të duket i pasur dhe luksoz. Fabrika e deklaratave e bën hapësirën të gjallë, ndërsa ndenjësja e dritares së gjirit e bën hapësirën të ngrohtë dhe komode. Dyshemeja prej druri dhe tapiceria e ndritshme i japin ngjyrë kuzhinës duke i dhënë asaj një pamje moderne bashkëkohore.

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #8

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #8

Një zgjedhje mjaft e pazakontë e ngjyrave për një kuzhinë bashkëkohore, ky kombinim gri i errët mat me ishullin e kuzhinës prej kamoshi të kombinuar me një dysheme gri të çelur dhe mbrapa me shkëlqim, së bashku me pajisjet moderne të kuzhinës, e bëjnë atë një dizajn unik. Konsola me ekran të hapur dhe disa lule të freskëta në ishull funksionojnë si pjesë dekorimi për hapësirën.

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #9

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #9

Një përzierje e zgjuar e ngjyrave të shumta që të gjitha i përkasin paletës bashkëkohore, ngjyrat blu, ngjyrë gështenjë, gri dhe e bardha bashkohen për një pamje shumë elegante në këtë dizajn kuzhine. Skajet e pastra, të hijshme, dizajni i qartë, zbukurimet minimale dhe funksionaliteti optimal janë disa nga pikat kryesore të kësaj hapësire. Drita natyrale e ditës së bashku me ndriçimin e brendshëm e bëjnë hapësirën të ndritshme dhe të këndshme.

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #10

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #10

Kjo kuzhinë tërësisht e bardhë e theksuar me ngjyrë kafe, ari dhe gri, e përdorur në një mënyrë që nxjerr në pah, fundi i pasmë prej mermeri plotëson stilin e përgjithshëm të dizajnit. Një kombinim i dollapëve dhe rafteve të hapura heq pamjen monotone të kuzhinës ndërsa drita natyrale që vërshon dhomën shton elegancën.

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #11

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #11

Një dizajn rustik bashkëkohor i kuzhinës, hapësira sheh një përzierje interesante të elementeve të dizajnit nga të dy stilet. Trarët prej druri të ekspozuar të lyer me një ton ngjyrash që përputhet me pjesën tjetër të dekorit dhe të pajisur me drita spot, bëjnë një deklaratë unike kur përcaktoni stilin e dizajnit. Paleta neutrale e ngjyrave, linjat e pastra dhe shfaqja e lehtë e dekorit e bëjnë këtë një kuzhinë shumë moderne. Ishulli i kuzhinës më i gjerë se zakonisht siguron që ai të shërbejë për qëllime të dyfishta – banak ngrënieje dhe përgatitjeje.

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #12

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #12

Kjo kuzhinë mjaft e zgjatur është një dizajn funksional optimal që përfiton nga drita e bollshme e diellit natyrale që gjallëron dhomën. Një mur i theksuar me tulla, i theksuar me një vepër arti të theksuar, korniza druri që shtrihen përgjatë gjatësisë së hapjes dhe kabineti i pastër i bardhë i plotësuar me spërkatjen e pasme të mermerit – të gjitha bashkohen pa probleme për të krijuar këtë hapësirë ​​të projektuar mirë.

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #13

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #13

Kjo kuzhinë moderne industriale duket ultra-luksoze me dizajnin e lëmuar dhe të qartë. Një bodrum vere me ndriçim të nivelit të lartë, pajisjet moderne, ndriçimi elegant dhe përzierja e materialeve dhe ngjyrave e bëjnë këtë dizajn bashkëkohor kuzhine të dallohet. Bimët dhe lulet e shtojnë gjallërinë e hapësirës.

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #14

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #14

Një hapësirë ​​e ngrohtë me ndriçim, komod me një gamë të rehatshme ngjyrash dhe thekse të arta që rrjedhin pa probleme përmes dizajnit të llambave varëse dhe kapuçit të kuzhinës, kjo kuzhinë është një hapësirë ​​absolutisht tërheqëse. Pa shumë ngjyra, kuzhina duket elegante dhe elegante, por delikate dhe qetësuese. Dyshemeja prej druri, ishulli dhe karriget me kontrast bëjnë një çift të mirë me pjesën tjetër të dizajnit.

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #15

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #15

Një kuzhinë e madhe dhe e gjerë e ndriçuar mirë me ndriçim të brendshëm dhe qarkullim të bollshëm, ky është shembull klasik i një dizajni bashkëkohor kuzhine. Dollapi i bardhë e bën hapësirën të ndjehet e lehtë dhe e ajrosur. Përdorimi i duhur i çelikut ruan një ekuilibër delikate vizuale, ndërsa disa bimë dekorimi e bëjnë hapësirën vizualisht interesante.

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #16

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #16

Ky dizajn i freskët i kuzhinës me një qasje minimale godet akordin e duhur për stilin e dizajnit bashkëkohor. Një vazhdimësi vizuale ruhet në të gjithë elementët e dizajnit. Përdorimi i ngjyrave e bën dizajnin tërheqës vizualisht, ndërsa shumëllojshmëria në ndenjëset e ishullit e bën hapësirën interesante. Dritat e zeza të pistave bien në sy si veçori!

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #17

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #17

Një kombinim i drurit të butë dhe gurit të bardhë e bëjnë këtë kuzhinë bashkëkohore një dizajn interesant. Një prekje e elementeve të dekorit fshatar, pajisje të mrekullueshme moderne të dritës dhe një qasje minimaliste e dizajnit pa rrëmujë mund të shihen qartë në dizajnimin e kësaj hapësire kuzhine në dukje kompakte.

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #18

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #18

Një vend ziliqar kuzhine përballë peizazhit të bukur jashtë, hapësira është e madhe, e ndritshme dhe e ajrosur. Dizajni përfiton nga ambienti me dritare të plota xhami. Një dizajn i pastër i krijuar me një ton të dyfishtë fokusohet në thjeshtësinë dhe elegancën. Dollapët e fshehur, ishulli i madh i kuzhinës dhe qarkullimi i rehatshëm e bëjnë kuzhinën në mënyrë optimale funksionale.

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #19

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #19

Një grup kuzhine me ngjyra të dyfishta kundër dyshemesë prej guri me ndenjëse të zeza elegante të kombinuara me varëse të thjeshta dhe disa aranzhime të freskëta me lule, krijojnë një dizajn perfekt bashkëkohor kuzhine. Ngjyra e gjelbër në kornizë e bën hapësirën të gjallë. Pajisjet moderne të kuzhinës të vendosura në qendër në njësinë e kabinetit ofrojnë simetri dhe ekuilibër në dizajn.

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #20

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #20

Një dizajn kuzhine ultra-modern dhe luksoz, një hapësirë ​​krejt e bardhë krijon një pamje absolut chic. Tavolina e hijshme e qelqit shton elegancën, ndërsa aranzhimet me lule e bëjnë hapësirën të gëzuar. Tapiceria e përdorur për ndenjësen jep një pamje prej pelushi, të rehatshme dhe llambat prej xhami përzihen pa probleme me dizajnin. Dyshemeja e bardhë plotëson temën e dizajnit duke e bërë atë të rrjedhë nga fundi në fund.

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #21

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #21

Një gamë relativisht e errët për një kuzhinë bashkëkohore, hapësira duket e rehatshme dhe komode me ndriçimin. Ngjyra kafe e pasur dhe kafe e errët janë përdorur mirë me njëra-tjetrën, dhe grilat e xhamit të mbuluar me brymë i bëjnë kabinetet vizualisht delikate. Raftet e hapura dhe gama e gatimit prej çeliku thyejnë monotoninë e përgjithshme të ngjyrës kafe.

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #22

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #22

Një dizajn linear kuzhine i kompletuar me skaje të qarta dhe linja të pastra, ky dizajn përcakton dizajnin bashkëkohor të kuzhinës. E thjeshtë dhe elegante me një gamë neutrale ngjyrash, pajisje kuzhine të integruara dhe disa ndriçime për detyra i japin hapësirës një pamje minimaliste. Një dizajn linear lejon më shumë hapësirë ​​qarkullimi duke e bërë hapësirën të duket më e madhe.

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #23

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #23

Një grup i bukur kuzhine midis ambienteve të bukura në të dyja anët, struktura e bardhë dhe nudo e bën këtë kuzhinë të duket elegante dhe një hapësirë ​​që shkon mirë me gjelbërimin jashtë. Një dizajn i thjeshtë, ndriçim i thjeshtë dhe disa pjesë dekorimi plotësojnë pamjen. Bukuria e këtij dizajni qëndron në përzierjen e ambientit të brendshëm me atë të jashtëm.

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #24

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #24

Një kuzhinë e bukur e zezë që përshtatet mirë me stilin bashkëkohor të dizajnit, ndriçimi i detyrës së profilit është elementi magjik në dizajn. Duke transformuar tërësisht pamjen e kuzhinës me dritat, elementët e dekorit i shtojnë bukurinë kornizës. Plotësimi i zgjedhjes së errët të ngjyrës është drita e bollshme natyrore që vërshon dhomën duke e bërë atë vizualisht të këndshme.

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #25

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #25

Një dizajn elegant kuzhine, tipari më i spikatur në kornizë është grupi i karrigeve të veshur me susta që zbukurojnë ishullin e kuzhinës. Të bëra me pëlhurë të pasur jeshile shishe të kombinuara me kornizë të artë, karriget shfaqin një pamje mbretërore të vendosur mirë me kuzhinën tërësisht të bardhë. Ndriçimi i deklaratës mbi ishullin e kuzhinës gjithashtu shton magjepsjen e hapësirës. Lulet e freskëta duket se shtojnë jetë dhe gëzim.

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #26

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #26

Një kuzhinë bashkëkohore me disa nuanca të errëta për dyshemenë, ishullin, ngrënien dhe kabinetin, ngjyrat e lehta të përdorura për sipërfaqen e tavanit të gatimit balancojnë dizajnin. Perdet e bardha të tejdukshme lejojnë ndriçimin e hapësirës në dritën natyrale të ditës. Zgjedhja e hijshme për të gjitha ndenjëset e bën zonën të duket më e gjerë dhe e hapur.

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #27

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #27

Një kuzhinë e bardhë dhe kafe e vendosur kundër dyshemesë gri të çelur, ku shumë dritë e ditës po ndriçon hapësirën. Kokrrat e drurit përcaktojnë një rrjedhë tek elementët duke e bërë kornizën e projektimit vizualisht të lëmuar. Shpërndarja grafike e pasme sjell një model dhe interes për hapësirën. Qarkullimi dhe hapësira e përcaktuar mirë është çelësi i suksesit të këtij dizajni.

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #28

Dizajni bashkëkohor i kuzhinës #28

Një përdorim i zgjuar i një larmi ngjyrash, tekstesh dhe modelesh mund të shihet në këtë dizajn bashkëkohor kuzhine. Sa herë që kemi të bëjmë me një shumëllojshmëri të tillë, është thelbësore të sigurohet që secili prej elementeve të përzihet pa probleme me dizajnin, duke mos e mposhtur tjetrin. Shtresa e pasme prej kurriz peshku, raftet e hapura, ishulli graniti dhe varëset gri mat që përputhen me dekorin e ishullit janë tiparet mbresëlënëse të dizajnit që i lidh të gjitha.

[ad_2]