Shadow

Ekstremt, kaldt vær fører til flere insekter og andre skadedyr

[ad_1]

PINELLAS COUNTY, Florida — DIY Skadedyrkontroll-eier Richard Frank sa at han har vært travlere enn vanlig de siste par månedene ettersom flere og flere mennesker håndterer kjølvannet av orkaner; med ham.

“Mange feilsituasjoner er værrelaterte, så det er derfor jeg anser meg selv som en værnerd,” sa Frank. — Vi hadde mye søppel overalt og folk hadde mange problemer med gnagere.

Vi så på mens kunde etter kunde gikk inn i butikken hans på 57932 54th Ave North på jakt etter forsyninger. Noen mennesker hadde gnagere på loftet, og andre måtte håndtere kakerlakker. Frank sa at kakerlakker elsker stormrester.

“Hver gang de rydder alt og bringer mye søppel til gaten, løper kakerlakkene rundt og ser etter et annet hjem,” sa Frank.

Frank sa at gnagerne liker å hekke i palmeblader, og når vinden blåser, faller de om og begynner å lete etter et nytt hjem.

«Vår skadedyr nummer én i delstaten Florida er maur; de liker å bo i trær som blir ødelagt av vind- og regnstormer om sommeren. Så de kommer inn for våte, de kommer inn for tørre, og vi har mye av det som skjer.»

Frank anbefaler at folk sprayer utsiden av hjemmene sine to fot ut og to fot opp hver sjette måned.

Med den kommende kalde årstiden og høytiden nærmer seg med stormskritt, vet han at enda flere kunder med insektproblemer vil komme inn for spray, agn og feller. Så Frank sa ikke vent med å komme inn.

“De ønsker å være feilfrie. Det er min jobb å fortelle dem at hvis de kommer hit to dager før Thanksgiving, kommer de ikke til å bli kvitt mortene sine på to dager. Jeg la dem vite hva de kan forvente, så de er ikke “Han ringer meg to dager senere og sier at jeg fortsatt har dem,” sa Frank.

I følge en 2015 US Census Bureau’s American Housing Survey, toppet Tampa og St. Pete’s listen for kakerlakker. I følge deres siste undersøkelse ble området vårt imidlertid ikke nevnt, men Miami var høyt på listen, rett under Houston, Texas.

[ad_2]