Shadow

Cindy Fillingames lyse og regnfulle hage

[ad_1]

9. august 2022

La oss gå videre til en annen fantastisk Wisconsin-hage fra June Madison Fling, denne tilhører Cindy Fillingame. En gammel trehjulssykkel møter deg foran, en balje med gule bukser brenner bak setet, rosa penstemon renner gjennom pigger.

Mens Austin maler under den nådeløse Death Star, er det en visuell lettelse for meg å bla gjennom bildene mine av Madisons grønne, våte parker.

Det regnet den dagen vi besøkte Cindys hage, og hagen strålte på en regnværsdag.

Hei kattunge!

En vakker gryte med sukkulenter

Kamasia, tror jeg

Jeg er ikke sikker på om denne mosebenken i det hele tatt er tilgjengelig blant de gigantiske hostaene, men det er et sjarmerende syn under de hengende kjeglenålene.

Klodeblomst, ellers kjent som Trollius hondoensisPå bøyde stengler

Hodeliljer gir rik farge.

Vakker hagekunst i skumblomster

En vakker blå allium

Jeg skulle ønske allium var lettere å dyrke i sentrale Texas-hager, men hvitløk er for Austin. Eller har noen her hatt suksess med andre raser?

Ikke sikker på hva det er – et annet allium? Allium tromme? – Men det er sjarmerende.

Ah, klematis og liljer – en vakker, blomstrende masse av dem.

La oss nyte en annen scene.

og andre

Et rødlig, organisk formet fuglebad matcher en sjokoladefarget busk bak. For et interessant fokuspunkt.

Men tilbake til den duggliljen

Mer

Og mer!

Neste: Vakker utsikt og sangfugler ved Wolbricht botaniske hage. For et tilbakeblikk på Anne Munsons skogkledde hage med funnobjektkunst, klikk her.

Jeg tar gjerne imot kommentarer. Rull til bunnen av dette innlegget for å legge igjen et. Hvis du leser en e-post, klikk her for å gå til Digging og finne kommentarfeltet nederst i hvert innlegg. Og hei, har noen videresendt denne e-posten til deg og du vil abonnere? Klikk her for å få Digging levert rett i innboksen din!

__________________

stave dypt

Bli med på Garden Spark-postlisten! Sulten på å lære om hagedesign fra ekspertene? Jeg er vertskap for en serie inspirerende foredrag av designere, landskapsarkitekter og forfattere flere ganger i året i Austin. Dette er arrangementer med begrenset oppmøte som blir raskt utsolgt, så bli med på Garden Sparks-postlisten for å bli varslet på forhånd. Bare klikk på denne linken og be om å legge til. Sesong 6 starter høsten 2022.

Alt materiale © 2022 av Pam Penick for Excavations. Uautorisert gjengivelse er forbudt.

[ad_2]