Shadow

Å arrangere en utendørs fest uten uønskede skadedyrgjester

[ad_1]

Det er offisielt sommer. Barna er skilt for ferier, været er varmt og uteaktiviteter blir daglige. Enten det er en bassengfest eller en grillfest, kan skadedyr og insekter ødelegge det som skal være en morsom utendørs sammenkomst. Her på Catch-it har vi samlet vår liste over beste tips til utefesten din, så du slipper å bruke tid på å lytte.

Hold mat og drikke lukket – Alle matbrett og beholdere skal være lukket riktig oppbevart, har tett lukkede lokk eller bør pakkes inn i plast- eller aluminiumsfolie. Dette forhindrer matbårne sykdommer som kan spres av insekter som fluer. Vurder også å drikke flaskedrikker og hold flasker forseglet mot insekter. Det anbefales å ha maten inne til servering, og da kan alle fortsatt spise ute. Det finnes også netttrekk som ser attraktive ut og holder insekter unna mat.

Fjern stående vann – Stående vann bør tømmes og fjernes på uteområdet ditt for å forhindre at mygg og andre insekter biter. Mange insekter vil bli tiltrukket av stående vann, så å fjerne det rundt hjemmet ditt holder skadedyrbestanden i sjakk.

• Fortsett å tømme søppel – Selvfølgelig skal du nyte dagen, men du må være oppmerksom på mengden søppel og ta søppelet ut ofte. Å la det bygge seg opp vil tiltrekke seg insekter til festen. Sørg for at søppelbøtten også har et tettsittende lokk for å holde skadedyr ute.

Tenn et lys – Mange citronellalys er perfekte for å holde insekter som veps borte fra hagen din. Ikke bare gir de humøret, men du slipper å sitte på fluer og veps hele dagen.

Klipp plenen – Å holde gresset klippet er langt for å holde insekter unna, inkludert mus og musekontroll. Alle disse skadedyrene tiltrekkes av høyt gress og ugress.

Plante skadedyravstøtende planter – Planter som lavendel, mynte og basilikum er en flott naturlig måte å holde skadedyr unna. Fra edderkopper til maur, noen planter er perfekte for å holde skadedyr unna.

• Vurder å holde arrangementet ditt på dagtid – Mange skadedyr er mest aktive ved daggry og skumring. Så planlegging av utefesten på ettermiddagen kan bidra til å forhindre det insektbitt og det svir. Hvis du har et arrangement på kvelden, husk stearinlys og insektspray.

For eventuelle skadedyrangrep før den store begivenheten, husk å ringe Catch.

[ad_2]