Shadow

8 Vanskelig stueplanlegging med brannløsninger for deg

[ad_1]

Det krever mye innsats og hardt arbeid å gjøre et hus om til et hjem, spesielt når du har en vanskelig stueplanlegging med peis. Mengden planlegging og tanke, pluss mønsteret som går inn i det, er enorm. De fleste av de vanskelige planløsningene for stuer med hjørnepeis som du finner i dine nye hjem krever et designsinn for å kunne pusse opp og designe hjemmet ditt på en hyggelig måte.

Hvis du også skal flytte til et nytt sted som har en komplisert strukturert stue, er denne artikkelen den beste guiden for deg. Her har vi noen ekspertanbefalte feilsikre organisasjonsideer. Ved å følge disse tipsene kan du gi din vanskelige stueplanlegging en ekstremt tiltalende estetikk uten å måtte ansette profesjonelle interiørdesignere.

Så uten videre, la oss komme i gang.

For den vanskelige utformingen av den L-formede stuen med peis

Det mest klossete peiserommet du noen gang vil finne vil være et L-formet rom med en vanskelig 90-graders bøy. Men nå har vi en løsning på det også.

1. Velg en komfortabel sofa i middels stil til fellesrommet

Sofaer fra midten av århundret er det beste for dine L-formede stuer. Disse sofasettene gjør den vanskelige planløsningen til stuen din med peis litt bedre og gir den et pent utseende. Fløyelsmateriale til disse sofaene anbefales, men du kan gå for det som føles best for deg.

Disse sofaene er komfortable og flotte for å underholde gjester. Hvis du har ekstra plass i stuen din, kan du også legge til et lite salongbord som kan gjøres om til et dessertbord under samlinger for å beholde noen av favorittmatene dine på det.

2. Parallelt med det; Lag en koselig hjemmekino

Parallelt med disse sofaene, lag ditt eget innendørs teater. Få hendene på en TV og kjøp en hylle for å sette den under den. For noen år siden hadde jeg den samme vanskelige stueplanleggingen med en peis, og jeg fulgte faktisk dette rådet for å gjøre rommet mitt om til et teater.

Nå savner jeg alle vennene mine og søskenbarnene mine som kommer bort og nyter filmkvelden hjemme hos meg. På hyllen vi snakket om kan du beholde spillutstyret ditt eller bare pynte det med noen varme lys og magasiner.

3. Dekorer den vanskelige strukturen i stuen med peisen i hjørnet eller foran 90 graders svingen

Vanskelig planløsning av stue med peis

Bildekilde

Stuer uten peis ser ikke sjarmerende ut for meg. Det gir et kunstnerisk uttrykk som ingenting annet kan. Imidlertid blir den vanskelige utformingen av stuen med peisen ganske overveldende og ødelegger hele utseendet til stedet. Hvis du pusser opp hjemmet ditt eller kanskje flytter peisen, vurder å få den rett foran den buede veggen. Det vil endre det generelle utseendet til rommet.

4. På sidene av peisen har du klippet grener i en vase i samme farge som sofaen din

Vi vet at bare én peis i denne viktige plassen ikke vil fungere. Derfor, for å gjøre rommet mer attraktivt, hva med å legge til noen kuttede grener med vakre vaser i begge ender? Dette tipset er imidlertid komplisert og ikke så enkelt som det ser ut til. Vi foreslår å få håndmalte vaser i samme farge som sofaen din, men du kan også se på kontrastfarger.

For en vanskelig design av stuen i en smal rektangulær form med peis

Den nest vanskeligste utformingen av en stue med en hjørnepeis er en som er rektangulær og smal for å bli kalt en romslig stue. Men vi har en løsning på dette også. Sjekk nedenfor.

5. På sidene av vinduet har du et Easton-bord med bøker på den ene siden og et gulvspeil på den andre

Tidligere ble den vanskelige plasseringen av stuen med peis stort sett gjort i nærheten av vinterhager, men nå ser vi at de kun har vinduer. Vel, det er bra på sin egen måte da de gir mer hjemmekoselig og koselig atmosfære, spesielt om vinteren.

For å gjøre denne plassen mer avslappende og komfortabel mens du får din favoritt leksehjelp, velg noen vakre gardiner til vinduet og kjøp et solid Easton-bord for den ene siden. For det andre kan du få et godt gulvspeil som er ganske kjent i disse dager.

6. Gi nå den vanskelige strukturen i stuen med en peis i hjørnet eller lag den på den sentrale siden av rommet

En ting jeg elsker med rektangulære stuer er deres potensiale for å bli tilpasset og rotert, med peisen plassert på hver side av rommet. Vennen min sa en gang at det er ingenting som en vanskelig stueplanlegging med peis i rektangulære rom, og det kan jeg ikke høre på! Du kan faktisk plassere en peis i hjørnet av rommet eller på den sentrale siden, og det vil se filmatisk ut uansett.

7. Plasser en lang Chesterfield-sofa foran den

Vanskelig planløsning av stue med peis

Vanskelig planløsning av stue med peis

Bildekilde

Du kan ikke nekte for at vi alle er besatt av chesterfield-sofaer i disse dager. Jeg er virkelig en fan av personen som først introduserte disse sofaene. For en perfekt balanse mellom tradisjonell og moderne design det er! Og med trange grå stuer og peis rett overfor ser de helt perfekte ut.

Kombinerer du disse sofaene med salongbord på sidene, kan du også få noen tyrkiskproduserte tepper. Jeg lover at du vil glemme at dette rommet var det du en gang kalte en vanskelig stue med peis.

8. I tillegg til sofaen, plasser en antikk Loutrophoros-vase

Hvis du ikke har plass og ikke får to bord, men plassen virker tom, kan du finne to antikke Loutrophoros-vaser. Jeg lover at du ikke vil angre på denne avgjørelsen. Jeg tror bare hvor flott atmosfæren vil se ut med disse to vennene, og jeg elsker det! Høres ut som et idiotsikkert tips for meg, og jeg skal snart prøve det selv!

Ikke glem å legge til noen malerier for ekstra estetikk – Vanskelig stueoppsett med peis

Med alle disse enestående tipsene, ikke glem å forbedre skjønnheten til den vanskelige utformingen av stuen din med en peis ved å legge til litt ekstra estetikk. For dette kan du sjekke ut din nærmeste butikk og kjøpe noen enestående malerier. Jeg personlig elsker de som er beskjedne, men likevel elegante. Du kan gå for de som er dine favoritter.

Biografi av forfatteren

Claudia Jeffrey jobber for tiden som seniorredaktør i Crowd Writer. Hun har tidligere jobbet som designer hos Premium Jackets. Claudia elsker å nyte ferien, tilbringe tid på strendene og reise alene for å utforske naturens skjønnhet.

FAQ

 1. Hvordan fikse en vanskelig stueoppsett med en peis?

  Det er så mange alternativer og løsninger for å fikse den vanskelige utformingen av stuen din med en peis. Bare plasser en lang chesterfield-sofa foran peisen din. Eller du kan til og med lage et teater parallelt med peisen avhengig av hva du ser etter med rommet ditt.

 2. Hvor skal jeg plassere en peis i stua?

  Pipen skal plasseres midt på veggen. Innebygde garderober, bokhyller eller passende vinduer kan plasseres på begge sider. Sammen med alle andre ting er symmetri veldig viktig for å arrangere en vanskelig utforming av stuen med peis.

 3. Skal en peis alltid plasseres midt på veggen?

  Peisen fungerer som et perfekt samlingssted for venner og familie. Det er imidlertid ikke nødvendig å alltid plassere den i midten. En innstilling utenfor midten kan gi et rom en uventet vri og bidra til å balansere et asymmetrisk rom.

 4. Hvordan arrangere en vanskelig planløsning av stuen med peis og TV?

  For å fikse den vanskelige utformingen av stuen din med en peis, kan du ganske enkelt plassere peisen og TV-en på vinkelrette vegger. Plasser sofaen foran peisen eller TV-en, avhengig av formen på rommet ditt. Du kan plassere sofaen foran begge hvis du har plass til å lage to sittegrupper.

 5. Hvordan kan du ordne møbler i en vanskelig stueplan med en peis utenfor midten?

  Hvis peisen er plassert ytterst i rommet og du sitter igjen med litt plass på den ene siden. Du kan ganske enkelt forlenge veggen på motsatt side. Prøv å henge noen kunstverk eller gulvdekor på den lille plassen. Plasser nå vitrineskap, TV-er eller hyller på et stativ i øyehøyde på den forlengede veggen.

[ad_2]