Shadow

5 måter du kan holde hjemmet ditt skinnende rent

[ad_1]

Gir skumle crawlies deg heebie-jeebies? Å holde hjemmefeilen fri kan være en skremmende oppgave, spesielt hvis du bor i et område med mye fuktighet eller regn. Det faktum at så mange hjem i disse dager er mindre tradisjonelle og mer moderne åpner opp for mange potensielle gjemmesteder for skumle kryp. Men med flid og dedikasjon kan du holde hjemmet ditt feilfritt hele året. Her er fem måter du kan holde hjemmet ditt plettfritt til enhver tid.

Endre rengjøringsrutinen din

Du tror kanskje at en vanlig, ukentlig rengjøringsrutine er alt du trenger for å holde hjemmet ditt plettfritt, men det er kanskje ikke nok. Du kan for eksempel ha et veggedyrproblem, men du kan fange det tidlig hvis du rydder mer flittig. Bugs kan leve opptil 18 måneder uten mating, så de kan ha satt opp butikk i hjemmet ditt lenge før du oppdager noen bitt (insektbitt vises). Bytt laken og putevar regelmessig, vask klærne i varmt vann og støvsug ofte for å holde disse uønskede besøkende borte fra hjemmet ditt.

Tilsvarende er kakerlakker kjent for å spre sykdom og kan leve opptil to år uten mat. De er også kjent for å gjemme seg på veldig små steder og komme ut om natten når du minst venter det. Du ser kanskje ikke kakerlakkene, men du kan se mye av avføringen deres, noe som kan signalisere et større problem. Hvis du oppdager kakerlakker i hjemmet ditt, men ingen kakerlakker, er det sannsynlig at avføringen tilhører små kakerlakker kalt nymfer. Møll-nymfer er veldig små, så du kan ikke legge merke til dem med mindre du aktivt ser etter dem.

Installer litt fluepapirInstaller litt fluepapir

Vi har alle sett de klassiske tegneseriene der en karakter går forbi en stripe med fluepapir og plutselig er dekket av fluer. Selv om dette definitivt er en overdrivelse, er fluepapir en fin måte å holde fluer borte fra hjemmet ditt. Fluer er ofte det første tegnet på et større insektproblem, så du bør prøve å fange dem før de har en sjanse til å bringe flere skapninger inn i hjemmet ditt. Installer litt fluepapir i nærheten av dører eller vinduer som ser mye fottrafikk, og du kan kanskje fange noen av fluene før de kan snike seg inn i hjemmet ditt. Fluepapir er spesielt viktig hvis du har utendørs kjæledyr. Disse dyrene sporer ofte i skitt eller annet rusk, og dette kan tiltrekke seg fluer. Fluenett er en billig og enkel måte å holde fluer borte fra hjemmet ditt og borte fra kjæledyrene dine.

Tett eventuelle sprekker og sprekkerTett eventuelle sprekker og sprekker

Mange insekter, som kakerlakker og gnagere, tiltrekkes av varme, mørke rom. Hvis du har sprekker eller hull i hjemmet ditt, vil du sannsynligvis se en tilstrømning av insekter. Du kan legge merke til noen insekter utenfor, men mange av dem vil leve innenfor veggene i hjemmet ditt. Hvis du tetter sprekker og sprekker rundt hjemmet ditt, vil du kunne holde de fleste insekter ute. Kakerlakker, termitter og gnagere kan presse seg gjennom svært små mellomrom, så du må passe på å tette hull som er mindre enn en halv tomme brede. Du vil sannsynligvis kunne finne ferdiglagde produkter i en lokal jernvarehandel som kan hjelpe deg med å tette hull rundt hjemmet ditt. Du kan også prøve å fylle hullene med fugeskum eller ekspanderende skum.

Skaff deg en god utrydderSkaff deg en god utrydder

Hvis du har et stort feilproblem, kan det være på tide å ringe en utrydder. Det er mange måter å finne ut om du har et alvorlig feilproblem, for eksempel å se et stort antall insekter eller se noen insekter på steder der de vanligvis ikke bor, for eksempel innenfor veggene i hjemmet ditt. Hvis du har en eller to feil, kan det være mulig å eliminere dem selv, men hvis du har et større problem, bør du ringe en profesjonell. Det er et par ting du bør se etter når du velger en utrydder. Først må du sørge for at utrydderen er lisensiert og sertifisert. Du vil også være sikker på at utrydderen bruker trygge og miljøvennlige kjemikalier. Mange plantevernmidler utgjør en risiko for både mennesker og dyr, så du vil være sikker på at utrydderen din bruker produkter som er trygge for hele familien din.

Bruk miljøvennlige produkter for å holde hjemmet ditt rentBruk miljøvennlige produkter for å holde hjemmet ditt rent

Å holde hjemmet ditt rent er en fin måte å holde det feilfritt på, men det er viktig å bruke miljøvennlige produkter. Mange husholdningsrengjøringsprodukter er giftige og kan være skadelige for mennesker og kjæledyr. Hvis du kan, prøv å bytte til grønne rengjøringsprodukter som er mindre skadelige for miljøet.

I tillegg kan du finne mange miljøvennlige rengjøringsprodukter hos din lokale dagligvare- eller jernvarehandel. Har du barn eller kjæledyr er det spesielt viktig å bruke grønne rengjøringsmidler. Små barn og kjæledyr er mer utsatt for de skadelige bivirkningene av giftige rengjøringsprodukter. Bruk av grønne rengjøringsmidler er spesielt viktig hvis du har allergi eller astma. Mange allergikere er følsomme for kjemikalier som finnes i tradisjonelle rengjøringsprodukter. Bruk av miljøvennlige produkter vil bidra til å redusere antallet allergener i hjemmet ditt.

Konklusjon

Å holde hjemmet ditt plettfritt, spesielt i et fuktig eller regnfullt klima, kan være en stor utfordring. Men hvis du følger disse fem tipsene, kan du holde hjemmet ditt plettfritt til enhver tid. Du bør også sjekke regelmessig for tegn på et feilproblem. Hvis du ser noen mangler, er det viktig å ta grep så raskt som mulig. Hvis du ser noen feil, kan du sannsynligvis bli kvitt dem selv. Men hvis du ser mange insekter eller hvis du ser insekter på steder de vanligvis ikke bor, for eksempel innenfor veggene i hjemmet ditt, er det på tide å ringe en utrydder.

HVA VIL ORIGIN GJØRE?

ORIGIN Pest Control Singapore bruker teknikker som er innovative, miljøvennlige og basert på mer enn 35 års erfaring. Vi beskytter deg og din familie mot skadedyr ved å bruke trygge, ikke-farlige plantevernmidler og effektive atferdsmessige tilnærminger.

Det første trinnet er å grundig inspisere området for defekter og identifisere potensielle lyområder.

Avhengig av funnene i vår analyse, vil vi gi deg anbefalinger, inkludert hvilken type produkt som passer best for ditt hjem.

Når en behandlingsplan er avtalt, implementerer vi den og dokumenterer funnene og løsningene i en digital servicerapport som inkluderer bilder på stedet.

For å bli kvitt skadedyr i Singapore, ring vårt erfarne team.Kontakt oss

[ad_2]