Shadow

▶️ Mobilt utstillingsrom lar samfunnet prøvekjøre elbiler, el-sykler

[ad_1]

Start motorene… men husk planeten.

Det var målet for lørdagens Forth Mobile Expo, arrangert av Bend Environmental Center og Forth, en ideell organisasjon dedikert til å gi folk lik tilgang til elektrisk transport.

Folk ble invitert til å komme og prøvekjøre elbiler og sykler gratis for å lære om grønnere måter å komme seg rundt på.

Lederen for programmet til den fjerde J. Ar. Anderson sa at det var sommerens mest besøkte arrangement. Ved middagstid hadde rundt 100 personer besøkt.

“Jeg tror det som overrasket meg mest var interessen for e-sykler,” sa han. «Ikke alle av oss trenger biler. Vi lærer at når vi blir eldre, skjer klimaendringer, trafikken i mange byer er gal, så la oss finne en bedre måte å gjøre dette på, la oss jobbe sammen og prøve å redde planeten.»

De hadde en Chevy Bolt og en Volkswagen ID.4 til prøvekjøring, sammen med flere motorsykler.

“Jeg tror folk begynner å forstå at i organisasjoner som Forth, som ikke handler om merkevarer, kan du lære om bilen, du kan sette deg i bilen og kjøre bilen, men du har ikke noe press for å selge.” han. la til. Anderson. .

Arrangementet var en del av Green Tour, et større arrangement i Bend og Redmond som delte løsninger for å redusere energibruken og øke solenergiproduksjonen i bolig- og næringsbygg.

The Green Tour ble sist arrangert i Central Oregon i 2019.

“Jeg håper den grønne turen vil inspirere folk til å innse at det er mange forskjellige måter å energieffektivisere bygninger og hjem på og kun tenke på å bidra til et bærekraftig samfunn gjennom levesituasjoner,” sa en ansatt ved Senter for miljøvern. . . . Regissert av Lauren Williams. «Enten du leier eller eier, er det mange ting, store og små, du kan gjøre for å gjøre en forskjell. Bygningene våre i Bend bruker mye energi, så vi håper denne begivenheten motiverer folk til å bytte hjem.»

For mer informasjon om miljøsenteret, besøk deres hjemmeside på envirocenter.org.

jeg tvitrer

KOMMUNIKASJONERFacebookjeg tvitrerKOMMUNIKASJONER

[ad_2]